Sant Feliu celebra el Dia d'Andalusia aquest cap de setmana

Hi haurà un concert amb actuacions diverses, vi d'honor i el festival folkòric

El dia 28 de febrer es commemora el Dia d'Andalusia i les entitats culturals andaluses de Sant Feliu s'uneixen per celebrar-ho aquest cap de setmana. Dissabte a les 20.30h hi haurà el tradicional vi en honor d'aquest Dia d'Andalusia, a la sala dels dels Àustries del Palau Falguera.

També dissabte, a les 22.30 h, hi haurà concert a l'Auditori del Palau Falguera amb les actuacions de la xirigota "Con más de 40 y sin ná que llevarme a la boca" de la Peña Bética, del Coro Rociero Rosas de Sant Feliu de l'Agrupació Cultural Andaluza Rosas de Sant Feliu i del cantaor sevillà Manuel Durán.

Diumenge es canviarà d'escenari i la Sala Ibèria acollirà a partir de les 11 del matí el Festival Folklòric Andalús. Hi participaran 
els quadres i els intèrprets de les diferents entitats organitzadores, és a dir, l'Agrupación Cultural Andaluza Rosas de Sant Feliu, el Centro Cultural Andaluz Vírgen del Rocío, la Peña Bética Deportiva Cultural Recreativa Andaluza i la Peña Cultural Recreativa Luís de Córdoba. Per acabar el cap de setmana commemoratiu, a les 13 h, s'oferirà un vermut popular a la plaça Lluís Companys.

D'altra banda, ja es pot visitar l'exposició
 d'escultures de Quim Hernández Pellisa i de pintures de Valentín Lozano a la slaa d'exposicions del Palau Falguera. La mostra es va inaugurar el dia 28 de febrer, coincidint amb el Dia d'Andalusia i es pot veure fins el 16 de març. Podeu consultar-ne les galeries d'imatges aquí i aquí.

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat