Les versions d'InFusion arriben aquest divendres a Els Pagesos

És un quartet de veu, guitarra, percussió i contrabaix que aposta tant per estàndards de jazz com músiques del món

Aquest divendres a les 22.30h el quartet InFusion actuarà a Els Pagesos per oferir un concert de versions d'estils diversos passades pel filtre musical d’aquest grup format per Sergi Beltran (guitarra), la Marta Carretón (veu), la Carla González (contrabaix) i la Marina Mir (percussió). 

Una varietat d'estils molt àmplia
 
InFusion és un grup que fa versions de molts estils i ben diversos, des de estandards de jazz a músiques del món. Una de les components, Carla González (contrabaix) ha afirmat a Fetasantfeliu que “fem música perquè ens ho passem bé, així que les cançons també les fem segons el nostre criteri personal”. Pel que fa a l’estil, assegura que “algunes les passem pel nostre filtre, i les canviem d'estil, o barregem unes amb altres” I de fet, d’aquí el nom, “per això, som una mica infusión”. Sergi Beltran afegeix que “a l’hora de fer les cançons, cadascú ha anat portant els temes al terreny que domina més musicalment, ja sigui reggae, flamenc o jazz”. 

Marta Carretón defineix l’estil d’InFusion com “música que és fresca, senzilla i honesta, que portem un carrusel amb tants instruments diferents (fins i tot un d'ells casolà)” i que sobretot s’ho passen bé. I el Sergi considera que “en ser un grup de versions, no pots mentir, expliques el que t’agrada: tries un repertori i has d'explicar el que sents a través de les lletres i les músiques”. La Carla avisa que hi haurà varietat perquè “la música que fem és tranquila, delicada, plena de detalls. No sóm una festa constant, tot i que tenim cançons animades.” 

Canvi de papers

L'origen del grup es remunta a fa menys d’un any i el principi té a veure amb Sant Feliu, perquè tres dels membres del grup es coneixen del cor Sis Vuit Cinc de la Unió Coral. A partir d’aquí, Sergi Beltran ha explicat que “hi havia una necessitat molt gran de fer música i tocar per part dels quatre” i així va sorgir el quartet.

Una de les singularitats del grup és que tots tenien experiència en el món de la música: entre altres coses, la Marta és directora d’orquestra i de cor, la Carla va estudiar piano, la Marina és guitarrista profesional i el Sergi és teclista de The Peguins, però a InFusion cap d’ells toca la seva especialitat. Segons Marta Carretón, "la idea és que cap membre del grup es dedica professionalment a l’instrument que toca”.
 
Objectiu: Els Pagesos

Fins ara, InFusion ha fet tres concerts, un ja va ser a Sant Feliu, per Festa de Tardor, al bar Pande. Avui ho fan a Els Pagesos, cosa que té un significat especial pel grup. Marta Carretón ha explicat que “a part de ser un local molt agradable per fer i escoltar música en directe, quan vam començar a assajar, ens vam posar com a repte tocar-hi al cap d'un any”.

Per això, ara Carla González assegura que “estem feliços de que ens hi deixin presentar la música que fem” i el Sergi Beltran conclou que “la idea d’aquest grup era poder arribar a tocar a Pagesos i s’ha aconseguit”. A més, com a santfeliuenc del grup, reconeix que tocar a casa “sempre és més acollidor i vols que la gent que et coneix disfruti tant com tu”.

A banda de l'actuació d'aquesta nit, han obert un canal de YouTube, infusionmusica, on podeu escoltar algunes cançons enregistrades en directe. El concert d'avui serà a les 22.30 i l'entrada és gratuïta.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat