El grup santfeliuenc de pop-rock Dràmstich actua avui a Rock and Roses

La banda es mou en estils que van del pop i l'indie al ska i el reggae, passant pel funky, la rumba o el jazz

Els santfeliuencs Dràmstich fan un concert avui a la sala Rock and Roses, on interpreteran cançons pròpies i també versiosns. El concert començarà a les 23.30h i l'entrada és gratuïta. 

Formació santfeliuenca i referents diversos

Dràmstich és un grup jove format per 
Rubén Peguero (veu principal), Héctor Escudero (veu, guitarra rítmica, i flauta travessera), Nicolau Casanovas (guitarra solista), Jan Cabré (guitarra), Pol Molina (baixista) i Guillem Salles (bateria). Tots cursen estudis superiors o universitaris i tenen una formació musical santfeliuenca, ja sigui a l'Aula de Música i Teatre Musical o a l'Escola Municipal de Música. Tots són santfeliuencs, del barri de Mas Lluí i han estudiat a l'Institut Olorda.

Igual que l'estil divers del grup, els referents també són amplis. Héctor Escudero ha explicat a aquest diari que "els nostres principals referents són grups com Red Hot Chili PeppersThe Police, Bob Marley, Jack Johnson, Franz Ferdinand o Arctic Monkeys, entre d'altres". Tot i que també afegeix que "s'hi poden apreciar pincellades de grups com SidonieFoals, Love of LesbianJorge DrexlerYes, Gasca, Obrint Pas...".


Aposta pels grups emergents de Rock and Roses

El debut de Dràmstich va ser ara fa dos anys a l'Institut Olorda, on tots els components han estudiat, on van tocar un parell de vegades. Al juliol també van participar en el cicle de concerts de joves músics, als jardins del Palau Falguera, han actuat a les festes del barri de Mas Lluí i a la 14a calçotada republicana. I fora de la ciutat, a la fundació privada la Rosella, a Castellví de Rosanes, la sala KGB de Barcelona, o, les festes del barri del Pedró a Cornellà.

 
Héctor Escudero ha explicat que ara el grup està acabant de gravar la seva primera maqueta, "que constarà de tres temes propis: Sé el que vols, Como Bandidos i una que presentarem al concert d'avui". Creuen que el concert d'avui és una bona oportunitat ensenyar el que fan. Escudero defensa que "una sala com la Rock and Roses, que aposta per la cultura, i pels grups emergents de la comarca, ens proporcionarà un ambient càlid i pròxim al públic, cosa per a nosaltres essencial a l'hora de fer la nostra música". Per això, assegura que "intentarem transmetre alguna cosa més que uns quants acords i uns bons "breaks" de bateria". 

Podeu trobar-los a la seva pàgina de Facebook o bé al seu canal de Youtube.
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat