El Salsitxasound escalfa motors pel Xè Butifarra Sound

El Cau organitza aquest dissabte una festa amb concerts de The Surfing Trahs Hero, Itaca Band i MSS

Aquest dissabte se celebra el Salsitxasound, un esdeveniment festiu que començarà a les 6 de la tarda i s'allargarà amb concerts fins a la matinada. Ho organitza l'Agrupament Escola Nostra Dona de la Salut (el Cau) per tirar endavant el Butifarrasound, que enguany arriba a la desena edició. Una edició que serà especial perquè arriba al seu desè aniversari. El Cau està acabant de programar els grups que hi participaran el 10 de maig i de moment encara no se sap qui seran.

Salsitxasound, el germà petit del Buti

Tot plegat començar a les 6 de la tarda, que es planteja com una tarda de jocs de taula i populars. Des de l'organtizació en portaran, però tothom qui vulgui en pot portar un per jugar amb la gent que hi vulgui participar. La barra oferirà preus populars.

I a partir de les 10 de la nit començaran els concerts on actuaran The Surfing Trash Hero, grup santfeliuenc de música surf que debutarà aquest dissabte, Itaca Band, una banda de Montcada i Reixach que es mou entre el reggae, l'ska i el punk amb tocs de swing, i MSS. L'entrada costarà 3 euros i aquest preu també inclou una cervesa o bé un refresc.

Mercat de segona mà de Truc

Per cert, que el Cau també organitza més activitats aquest mes de març. La unitat de TRUC farà un mercat de segona mà el dissabte 29 de març per tirar endavant el projecte d'estiu. Es vendrà roba per totes les edats, joguines i llibres. El mercat serà el dia 29 d'11 del matí a 20h davant al local del Cau, al passatge Penedès número 4.
 

Comentaris

Pepe Sant Feliu de Llobregat
1.
Curiosa la juventud, siempre en contra. Cuando los que mandaban veian con buenos ojos los güateques, ellos, misas y actos políticos. Ahora que lo que ven con buenos ojos los titulares del terreno son misas, ellos güateques salsitxeros...
  • 0
  • 15

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat