Las Migas presentaran el seu últim espectacle divendres al Palau Falguera

El quartet femení farà un concert basat en el seu últim disc "Nosotras somos"

ContraBaix ha programat per aquest divendres un concert de Las Migas a les 9 de la nit a l'auditori del Palau Falguera. Las Migas és un quartet format per Alba Carmona (veu), Marta Robles (guitarra), Roser Loscos (violí) i Alicia Grillo (guitarra). També hi haurà Manuel Masaedo a la percussió.
 

La seva base és el flamenc i a partir d'aquí han creat un univers sonor format a partir de les procedències de cadascuna de les components. Barcelona és l'origen de Las Migas, que fan música popular d'arrelament culte, amb ressons zíngars i llatinoamericans i el Mediterrani com a referència sonora. De fet, a la seva pàgina oficial de Facebook elles mateixes defineixen el seu estil com "propi, emocionant i sensible, heterodox, modern, avantguardista i especialment mediterrani".

Aquest divendres presentaran el seu últim espectacle, a partir del darrer disc que han publicat: "Nosotras somos". El concert es farà a les 9 de la nit a l'auditori del Palau Falguera. Les entrades costen 12 euros de manera anticipada, o bé 11 pels Amics de ContraBaix i 15 a taquilla. Per més informació podeu consultar el web de Contrabaix.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat