La Coral Càrmina obrirà diumenge el 7è Cicle Coral

El concert serà a les 12 del migdia al Palau Falguera

L'Ateneu Santfeliuenc organtiza un any més el Cicle Coral, que ja arriba a la setena edició. El concert d'aquest diumenge serà a càrrec de la Coral Càrmina, una agrupació coral de gran nivell que encara no s’ha estrenat en el cicle coral de Sant Feliu, sota la direcció de Daniel Mestre.

En aquest concert, també els acompanyarà el Conjunt de Música Antiga de l’Esmuc, i faran un recorregut del sud al nord d’Europa a través d’algunes de les obres més representatives de la música sacra del Barroc.
 
Iniciaran aquest suggerent viatge musical amb l’insigne Francesc Valls, mestre de capella de la Catedral de Barcelona durant la Guerra de Successió; el monjo montserratí Joan Cererols, amb un Tono a la Passió de Crist que més endavant va utilitzar Bach en el cor inicial de la Passió segons Sant Mateu; seguiran amb l’intens Crucifixus a 8 del venecià Antonio Lotti i arribaran a Alemanya amb Heinrich Schütz i el gran Johann Sebastian Bach, del qual interpretaran la simfonia i cor inicials de la seva Cantata nr.12 i el motet Jesu meine Freude, exemple de l’alt nivell de perfecció que va assolir el geni bachià.

Amb aquest intens i cultivat repertori, s'iniciarà el 7è cicle coral aquest diumenge a les 12 del migdia a l’auditori del Palau Falguera. L'horari dels concerts canvia i a partir d'ara passaran a fer-se sempre al migdia. Les entrades costen 6 euros de manera anticipada, pels socis i sòcies de l'Ateneu, persones aturades i carnet blau. Ja es poden comprar a l'Ateneu Santfeliuenc de dilluns a divendres de 5 a 10 de la nit. El preu a taquilla serà de 8 euros.

Comentaris

Ferran Prats Sant Feliu
3.
Hola Joan, Le reflexió ja fa temps que dura donat que les corals de més prestigi que han passat al llarg d'aquests anys pel cicle coral (Cantiga, Lieder Camera i Cor de Cambra de la Catedral de Barcelona Francesc Valls per citar-ne algunes) són les que han tingut menys entrada de públic a Sant Feliu a cadascun dels cicles on han intervingut. Suposem que el motiu és que aquestes corals no porten "el seu públic" donat que són agrupacions corals que al llarg de l'any ja fan molts concerts i el "seu públic" ja els ha sentit molt; en aquesta casos la majoria del públic assistent és el de de ciutadans de Sant Feliu. La reflexió potser va més enllà i és que en general a Sant Feliu hi ha poc interès pel cant coral (tot i haver-hi 6-7 cors); quan el públic no ens ve de fora de Sant Feliu, tenim menys de 100 espectadors. Només és gràcies a la perseverança dels organitzadors i, sobretot, a l'ajut de l'Ajuntament que es pot fer aquest cicle. És una llàstima. Suposo que cal seguir la feina i potser un dia ens trobarem en que el públic omplirà l'auditori
  • 0
  • 0
Ferran Prats Sant Feliu
2.
Hola Joan,
Le reflexió ja fa temps que dura donat que les corals de més prestigi que han passat al llarg d'aquests anys pel cicle coral (Cantiga, Lieder Camera i Cor de Cambra de la Catedral de Barcelona Francesc Valls per citar-ne algunes) són les que han tingut menys entrada de públic a Sant Feliu a cadascun dels cicles on han intervingut. Suposem que el motiu és que aquestes corals no porten "el seu públic" donat que són agrupacions corals que al llarg de l'any ja fan molts concerts i el "seu públic" ja els ha sentit molt; en aquesta casos la majoria del públic assistent és el de de ciutadans de Sant Feliu.
La reflexió potser va més enllà i és que en general a Sant Feliu hi ha poc interès pel cant coral (tot i haver-hi 6-7 cors); quan el públic no ens ve de fora de Sant Feliu, tenim menys de 100 espectadors.
Només és gràcies a la perseverança dels organitzadors i, sobretot, a l'ajut de l'Ajuntament que es pot fer aquest cicle.
És una llàstima. Suposo que cal seguir la feina i potser un dia ens trobarem en que el públic omplirà l'auditori
  • 1
  • 0
Joan Sant Feliu de Llobregat
1.

Caldria fer una reflexió entre els organitzadors, per intentar conèixer els motius que han portat a que el Concert d'una de les millors corals del nostre pais actues a un Auditori pràcticament buit. Feia pena de veure la poca asistència.

  • 0
  • 0

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat