Dies de poesia a Sant Feliu

Des d'avui i fins diumenge la ciutat viu alguns dels actes més destacats de la Setmana de la Poesia

Sant Feliu continua celebrant  la tercera Setmana de la Poesia amb activitats diverses durant aquesta setmana i part de la que ve, quan es farà la clausura amb el veredicte del premi Martí Dot. 

Poesia: compromís, barri i festa popular

Aquest vespre, a les 19.30h es 
farà una conferència-recital sobre "Antonio Machado, compromís i poesia de guerra", coincidint amb el 75è aniversari de la seva mort, amb Àngel Merino, a l'Ateneu Santfeliuenc. I demà divendres a les 20.30h al Palau Falguera, hi haurà un altre recital titulat “Poesia o muerte. Poemes i poetes del món en V.O.", a la Sala dels Àustries del Palau Falguera.


La poesia no s'aturarà el cap de setmana i dissabte, a les 12.30h, tindrà lloc un vermut poètic "Aires del barrio", amb Esteban Barbaria (veu) i Marcelo Mercadante (música), al bar de l’Ateneu. Un dels plats forts serà diumenge, durant tot el dia als Jardins del Palau Falguera es convertiran en escenari d'una festa popular, que comptarà amb mercat artesà Somiatruites, parades d’artistes i llibres, actuacions musicals i recitals poètics. Al migdia hi haurà cata poètica de vins, concert d'Els Navegants i recital poètic obert a tothom. I a la tarda, música i poemes irlandesos, amb Delorgan’s i Mark Duffy.


Veredicte del Premi Martí Dot

La tercera Setmana de la Poesia s'acabarà la setmana que ve, en què hi ha programats el cicle Contrapunt poètic de l'Aula de Música i Teatre, amb "Poesia i Microrelats”, dijous 3 d'abril, on participaran Sergi Osset, Núria Clavera, Jordi Massó Rahola i Marta Pérez. I divendres 4, es farà la clausura final, amb la lectura del veredicte del jurat del Premi Martí Dot i l'espectacle poètic musical, El so de dins del so, a càrrec de Santi Careta (a la guitarra) i Laia Noguera (Premi Martí Dot 2006), que es farà a la Sala Ibèria a les 9 de la nit, Els Pagesos han programat concert d'Estúpida Erikah. Les entrades costen 6 euros anticipades o bé 8 el mateix dia a taquilla.

 
Tot plegat ho organitza la Biblioteca Montserrat Roig, les Tertúlies Literàries del bar de l'Ateneu Santfeliuenc, la USLA i l'Ajuntament, amb la col·laboració de diverses entitats de la ciutat, com l'Aula de Música i Teatre, Els Pagesos o l'AFAP.


Podeu consultar la galeria d'imatges de la performance poètica de divendres passat aquí.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat