El Somiatruites més poètic

La 4a edició d'aquesta fira d'artesans se celebra diumenge al Palau Falguera emmarcat en la Setmana de la Poesia

La Fira d'artesans Somiatruites de Sant Feliu canvia d'escenari en la seva quarta edició i es trasllada del pati de l'Ateneu als jardins del Palau Falguera. Durant tot el diumenge aquest espai es convertirà en l'escenari d'una festa popular organitzada pel Bar de l'Ateneu amb la col·laboració de l'Ajuntament.

A partir de les 10 del matí i fins que es pongui el sol, hi haurà diverses parades de persones artesanes de Sant Feliu que exposaran les seves creacions, que van de la bijuteria a la ceràmica, passant per banderoles, collarets i objectes diversos. És la quarta edició d'aquesta fira, que es va començar a fer impulsada pel Bar de l'Ateneu fa prop d'un any.

Però a més de la Fira, durant tot el dia hi ha programades diverses activitats que combinaran l'art, la música i la poesia. A les 12 del migdia, es farà un tast de vins i poesies, i a la 1 tindrà lloc un concert d'Els Navegants amb jam poètica. D'altra banda, a la tarda, Delorgan’s i Mark Duffy faran un concert de folk irlandès que també s'acompanyarà de poesia.

L'acte és un dels plats forts de la Setmana de la Poesia a Sant Feliu.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat