Cybee s'avança a Sant Jordi i presenta la versió musicada d'"Endavant!"

El grup de pop santfeliuenc interpretarà la cançó divendres a Sant Feliu i el dia de Sant Jordi a Barcelona

El grup santfeliuenc Cybee ha presentat la versió musicada del poema “Endavant!” de la poetessa Joana Raspall. Ho ha fet en una campanya a través de les xarxes socials i podeu veure el vídeo aquí. És la seva manera d'homenatjar la poetessa santfeliuenca que va morir el desembre passat a l'edat de 100 anys, pocs dies després de la clausura de l'Any Raspall, celebrat en motiu del seu centenari.

La força d'"Endavant!" 

“Endavant!” és un dels poemes més coneguts de Joana Raspall. Forma part del poemari “Ales i camins“, publicat el 1991. A més de fer un homenatge a Raspall, Cybee vol tirar endavant un dels objectius de la poetessa: que els seus poemes arribin als joves.

Segons explica el grup al seu blog, "escollir el poema no va ser fàcil" per l'extensa obra de Joana Raspall. Diuen que van anar "unes quantes tardes a la Biblioteca Montserrat Roig de Sant Feliu a llegir poesia de la Joana" i es van decantar per "Endavant!" perquè "té una força, una determinació i una valentia que ens va cridar molt l'atenció. És un cant a prendre el camí propi i fer sentir sempre la nostra veu".

Participació de la coral Tic-Tac

Cybee ha enregistrat la cançó a Muu Estudio i compta amb les veus dels nens i nenes de la coral Tic-Tac de Sant Feliu. De fet, divendres que ve, 25 d'abril, interpretaran la cançó acompanyats d'aquesta coral, a la sala Ibèria de Sant Feliu, en el marc de la festa del voluntariat per la llengua.
 
A més, dimecres, dia de Sant Jordi, faran una acció a Barcelona per difondre el poema. Demà dimarts faran públic els llocs i les hores.
 

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat