Sant Feliu es prepara per viure la diada de Sant Jordi

Parades de llibres i roses, recitals, la representació de la llegenda i la ballada de sardanes són algunes de les activitats que es faran

Sant Feliu viurà el dia de sant Jordi durant tot el dimecres amb parades de llibres i roses que omplirant la plaça de la Vila des de les 10 del matí i fins les 9 del vespre. Al llarg de tot el dia es farà la II Marató poètica, organitzada per Dones amb Veu. A més, també es faran diferents activitats populars per celebrar el dia del llibre i de la rosa.

Activitats per tots els gustos

A partir de les 5 de la tarda, al Casal Municipal de la Gent Gran, es farà un recital del grup de tertúlies literàries, un concert de la Coral Roses de la Gent Gran i l'actuació dels tallers de sardanes del Casal Municipal, a més d'un intercanvi de llibres. Tot plegat organitzat per l'Associació de Gent Gran de Sant Feliu.

A 2/4 de 7 de la tarda, a la plaça de la Vila, Calaix de Sastre organitza una representació de la llegenda de Sant Jordi. Després, a les 7, es farà la ballada de sardanes amb la Cobla Rambles, a les 19h. També a aquesta hora, al saló de sessions de l'Ajuntament es farà l'acte institucional de la Diada i la presentació del cartell de les Festes de Primavera 2014, a més del regal institucional dissenyat per l'artista local Maria Antònia Hernández Subirachs.

Per tancar la jornada, a les 8 del vespre, se celebrarà a l'estand DeBotigues, ubicat a plaça de la Vila, el sorteig de la campanya de promoció comercial "Sant Jordi mereix un sopar". I a les 9 del vespre, es farà el repic de campanes, a càrrec de la colla de campaners.

Participació a la xarxa

Fins el dia 28 d'abril, es pot participar al 4t concurs de microrelats per Twitter. Per participar-hi, només cal escriure un text que càpiga en un tweet, és a dir, d'un màxim de 140 caràcters, que inclogui les etiquetes #SantFeliu i #SantJordi. De tots els tweets, se'n triaran 5, a partir de la valoració d'un comitè format per components de la UOC, del programa de política lingüística i el departament Sant Feliu Innova de l'Ajuntament.

Recordeu que també podeu participar a Fetasantfeliu recomanant llibres amb l'etiqueta #santjordifeta o escrivint un correu electrònic. El dia de Sant Jordi publicarem les vostres recomanacions.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat