La Marta Rius presenta el seu projecte en solitari aquest divendres a l'Ateneu

La cantant i instrumentista santfeliuenca actuarà en el cicle programat per ContraBaix

Aquest divendres, la cantant i instrumentista santfeliuenca Marta Rius presenta la seva proposta en solitari en un concert a l'Ateneu, organitzat per ContraBaix. Amb projectes encara en marxa com Sol i Serena o Els cecs d'Esterri, la Marta Rius va ampliant registres a partir de la seva veu, de l'acordió diatònic, el xilòfon i estris diversos en funció de la necessitat de cada cançó.

Implicada en la música d'arrel tradicional, la seva veu evoca tendresa i fortalesa alhora, creant un univers musical que es mou entre el folk, el pop, i la música d'arrel. El seu primer treball en solitari és "No em deixis caure". La Marta Rius ha publicat un conjunt de cançons de caire íntim, amb aquest regust de tradició alhora que també hi ha una estètica pop que pot atrapar un públic més ampli. Les seves lletres parlant d'anhels i lluites, dubtes i emocions.

El concert serà aquest divendres a les 21.30h. Per més informació podeu consultar el web de ContraBaix. Les entrades costen 9 euros i les podeu comprar aquí.





Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat