Festes de Primavera: més enllà de roses i Fira

Des d'avui i fins diumenge Sant Feliu comptarà amb activitats de tota mena amb opcions per a tots els públics

  • Autor: Marc Rius
    Autor: Marc Rius
  • Autor: Marc Rius
    Autor: Marc Rius

Sant Feliu ja respira les Festes de Primavera, que comencen oficialment avui a les 7 de la tarda, amb el pregó que Francesc Baltasar, alcalde de Sant Feliu de Llobregat de 1979 a 2000, farà a l'auditori del Palau Falguera. Després, a les 8, el conseller d'Interior de la Generalitat, Ramon Espadaler, inaugurarà la 56a Exposició Nacional de Roses als jardins Palau Falguera i la 35a Fira Comercial i Industrial del Baix Llobregat, al recinte firal.

Opcions pels més petits

Pels infants, hi ha diverses opcions durant els propers dies. El Firajoc s'instal·larà al parc Nadal durant tot el dissabte. Els jocs i tallers giraran al voltant del de les aventures del personatge de dibuixos Tadeo Jones. A més, dissabte al matí es pot participar a la 17a Gimcana de la Rosa. 

En clau esportiva, dissabte també tindrà lloc el Firaesport, a partir de les 4 de la tarda, que es farà 
al pati del Col·legi Verge de la Salut. Hi haurà futbol, esports d'aventura i exhibicions diverses durant tota la tarda.

Tradicions populars i noves modes

També hi haurà espai pel foc: dissabte a les 8 del vespre es farà la
 tabalada i el correfoc infantil. De fet, les tradicions tindran presència en la Mostra d'Activitats i Folklore Tradicional i Popular, a la Plaça de l'Estació. A més, avui divendres també hi ha una cercavila i una tabalada, i a les 20.30h es farà l'actuació castellera a la Plaça de l'Estació, que també actuaran diumenge a les 12 del migdia. També en aquest espai, a les 11 de la nit, La Mula oferirà un bingo popular.

Enguany també es torna fer la Desfilada Fem Moda, que serà dissabte a les 6 de la tarda i a les 9 del vespre a la 
Sala Ibèria. Es tracta d'una desfilada de moda organitzada pel Consorci de Comerç. El preu per assistir-hi és de 5 euros. I també es podrà seguir en directe des de l'espai habilitat a la plaça de la Vila amb pantalla gegant.

La màgia es fa un lloc

El Festival Màgic d'Estar per Casa és una de les novetats d'aquestes Festes de Primavera, que es farà dissabte i diumenge al Pati de l'Ateneu. L'organtizen la Societat d'Il·lusionisme de Sant Feliu i l'Ateneu i comptarà amb tallers per apropar la màgia a nens i joves i actuacions del mag Koko o la Gran Gala, que tancarà el Festival, diumenge a la tarda. Els tallers seran dissabte i diumenge a partir de les 11 i també hi ha activitats les dues tardes a partir de les 5.

Aquestes són algunes de les activitats que es faran aquest cap de setmana en el Marc de les Festes de Primavera, a banda de la Fira i l'Exposició Nacional de Roses. Podeu consultar el programa complet aquí.

D'altra banda, recordeu que diversos trams dels carrers del centre de Sant Feliu estan tallats des de dimarts. Podeu consultar les incidències en aquest enllaç.
Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat