Marina BBFace & The Beatroots presenten "Time to begin" divendres a l'Ateneu

L'excantant de The Pepper Pots s'uneix a membres de Cardova, Sol Lagarto o Chocadelia Internacional per formar aquest grup de funk soul

Els amants de la música soul i el funk tenen una cita obligada aquest divendres a l'Ateneu Santfeliuenc amb el concert de Marina BBFace & The Beatroots, programat per ContraBaix.

Es tracta d'una nova proposta d'aquest estil musical formada per Marina BBFace (excantant de The Pepper Pots) a la veu i membres de Cardova, Sol Lagarto i Chocadelia Internacional. En concret, són Frank Montasell a la guitarra, Hèctor Moras al baix, Raúl Pérez  a la bateria i Dani Campos als teclats. 

El grup acaba de publicar "Time to begin" i es mou entre el funk, el soul i el rock per trobar una sonoritat pròpia que podreu descobrir aquest divendres en un concert a l'Ateneu, que ContraBaix recomana a "melònams, nocturns, ballarins i vitalistes".

Les entrades pel concert costen 9 euros anticpades, i 8 pels Amics de ContraBaix, i 12 a taquilla. També podeu gaudir de l'opció de concert+whisky, que costa 13 euros pels Amics de ContraBaix, 14 pel públic en general o 17 a taquilla; concert+sopar, que val 18 pels Amics, 19 en general i 22 a taquilla; o bé l'opció que combinar concert, whisky i sopar, que surt per 21 als Amics, 22 pel públic en general i 25 a taquilla.

Podeu comprar les entrades anticipades a través del web de ContraBaix i saber més informació de Marina BBFace & The Beatroots al seu web.
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat