El PSC entén que la crisi pugui “generar algun problema en el calendari” del soterrament

Des del Ministeri de Foment s’ha afirmat que no hi haurà diners fins que ‘passi’ la crisi econòmica


A la nota publicada pel PSC de la ciutat es diu: “Podem arribar a comprendre que la situació de crisi econòmica actual i la seva repercussió sobre les finances públiques puguin generar algun problema en el calendari d’execució de les inversions projectades, però resulta incomprensible que això no generi un nou calendari, que ha de ser conegut i assumible per la ciutadania de Sant Feliu”. El PSC també manifesta que amb el soterrament de les vies “desapareixerà un dels pasos a nivell més perillosos existents a l’Estat, tant per ubicació com per l’índex de sinistralitat”.
Els socialistes de Sant Feliu demanen al ministeri que “es concreti la data en què es licitarà l’obra” i asseguren que l’alcaldessa de la ciutat, Lourdes Borrell, “transmetrà aquesta exigència al secretari Victor Morlan el pròxim 10 de febrer i negociarà amb la resta de forces polítiques de la ciutat les actuacions unitàries a desenvolupar des d’aleshores”.

Posició unitària
En la seva nota de premsa, el PSC també demana a la resta de forces polítiques “el manteniment d’una posició unitària que eviti les tentacions d’una utilització partidista que només pot tenir resultats contraris a la realització de l’obra i als interessos dels ciutadans i ciutadanes de Sant Feliu de Llobregat”.


Comentaris

Ciutadapreocupat Sant Feliu
1.
Home, tothom es podia imaginar que, amb aquesta crisi, una inversió important económicament com el soterrament, quedès ajornat. El que m'amoina més es veure com s'aprofitaran d'aixó els partits que no governen enlloc i els veins de sempre ( més politics frustrats que dirigents socials i veinals) que diran i proposaran coses estrictament electorals però que no ajudaran. Cal unitat sincera, liderada per l'ajuntament, i realista. No volem més promeses que no es poden garantir i si informació i explicacions clares del Ministeri.
  • 2
  • 0

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat