Les veus del cor 685 s'uneixen diumenge als ritmes de Rakatum

Sota el títol "Verde mar de navegar", oferiran un repertori de músiques del Carib ben diverses

  • Foto: Marc Rius
    Foto: Marc Rius

El Cor 685 de la Unió Coral oferirà un concert aquest diumenge basat en un repertori de músiques del Carib, que interpretaran acompanyats del grup de percussió Rakatum. A més, Rakatum també tocarà algunes cançons únicament amb percussió.

Un concert "optimista i rítmic"

El concert d'aquest diumenge, sota el títol "Verde mar de navegar", que és un dels títols d'un tema brasiler que cantaran, presenten un programa centrat en la música de la zona del Carib. I per situar-se millor en aquest context, el grup de percussió santfeliuenc Rakatum també acompanyarà el cor amb els seus ritmes. Marta Carreton, la directora, ha explicat a Fetasantfeliu que serà un concert "optimista, rítmic, potent, amb un punt exòtic però proper a la gent".

La combinació del so de la percussió i les veus combinades, segons Carreton, "ens il·lusiona, ens fa venir ganes de ballar i de cantar com si no importés gaire res més". El repertori inclou des de peces cubanes a temes coneguts de Bob Marley, o una versió de bossanova d'Alfonsina y el Mar, entre d'altres.


Veus i ritmes: brillar amb més força


És el primer cop que el Cor 685 i Rakatum col·laboren. Carreton creu que l'experiència "significa reforçar molt més la part rítmica de la música que fem, que normalment ja està força present, però en aquesta ocasió és molt més evident". I la suma serveix per "guanyar en força i brillantor". A més, també afegeix que"sobretot significa compartir la música que fem amb altres joves de Sant Feliu, disfrutar-la amb ells i contagiar-nos del seu bon gust i la seva força".
 

El cor 685 està format per una vintena de nois i noies dirigits per Marta Carretón, que també ha arranjat algunes de les peces que interpretaran aquest diumenge, així com també una de les membres del cor, Carla González. El cor 685 de la Unió Coral fa 4 anys que està en marxa i assagen els dilluns a la Unió Coral.

El concert serà diumenge a les 7 de la tarda a la sala Ibèria i l'entrada és gratuïta. Per més informació, podeu consultar aquest enllaç.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat