El Cicle de Joves Intèrprets al Palau es consolida

Més de 1.400 persones han passat pels Jardins del Palau Falguera durant els 6 dies de concerts d'aquesta tercera edició

 • The Soul Mamas / Foto: Marc Rius
  The Soul Mamas / Foto: Marc Rius
 • Mark Duffy. 'The song of Leonard Cohen'. / Foto: Marc Rius
  Mark Duffy. 'The song of Leonard Cohen'. / Foto: Marc Rius
 • Els Navegants / Foto: Marc Rius
  Els Navegants / Foto: Marc Rius
 • Growth Rings / Foto: Marc Rius
  Growth Rings / Foto: Marc Rius
 • Rombo / Foto: Marc Rius
  Rombo / Foto: Marc Rius
 • Surfin Trash Hero / Foto: Marc Rius
  Surfin Trash Hero / Foto: Marc Rius
 • Combo Escola Municipal de Música / / Foto: Marc Rius
  Combo Escola Municipal de Música / / Foto: Marc Rius

La tercera edició del Cicle de Joves Intèrprets al Palau s'ha tancat amb més espectadors que mai. Segons l'Ajuntament, més de 1.400 persones han passat durant els 6 dies de concerts pels jardins del Palau Falguera.


Creixement d'espectadors

Dissabte passat es va tancar aquest cicle, que ha reunit durant tres caps de setmana fins a 8 bandes locals de registres diferents, passant pel jazz fusió, el surf-rock, el folk, el rock o el soul. D'una banda, s'ha apostat per propostes joves nascudes als centres musicals de Sant Feliu, com són els dos combos de jazz i folk de l'Escola Municipal de Música i el Trio Rock de l'Aula de Música i Teatre. I d'altra banda, han actuat grups com Growth Rings, Els Navegants, The Soul Mamas, Surfin Trash Hero, Rombo i  Mark Duffy.

El públic ha crescut comparat amb les edicions anteriors, tot i que l'assistència ha estat desigual en funció del concert. El que va reunir més gent va ser el del tribut a Leonard Cohen que va interpretar Mark Duffy acompanyat de músics locals i que va aplegar unes 400 persones, segons l'Ajuntament.


Potenciar més el cicle

Aquest cicle és un dels esdeveniments més destacats a Sant Feliu pel que fa a la promoció dels músics novells locals. Segons el regidor de Cultura, Manel Martínez, en general, el públic ha estat "divers i amb un bon coneixement previ del que anava a veure". Considera que l'augment dels espectadors "confirma el bon moment creatiu que estem gaudint des de fa ja unes temporades" i creu que serveix per consolidar el cicle.

Ara, el regidor de cultura creu que no només cal "potenciar" el Cicle de Joves Intèrprets al Palau sinó també promocionar-lo més i "estendre el seu ressò a altres punts de la ciutat".
 

Podeu consultar les galeries d'imatges de cada concert:
 

- Combos de l'Escola Municipal de Música

- Mark Duffy "Working for your smile. The song of Leonard Cohen"

- Trio rock de l'Aula de Música i Teatre i Growth Rings

- Surfin Trash Hero


- Rombo


- Els Navegants


- The Soul Mamas

 

Comentaris

terra i llibertat sant feliu de llobregat
10.

Tal com diu l´Oscar no crec que els horaris fossin no aptes pel descans dels veins. Potser si que estaria bé fer-ho a altres barris , pl de la Llibertat, Pl Dicia.....
També amplian els estils musicals i possat a fer arts plastiques, performance, teatre, circ....
Ara que el PP vol acabar amb la cultura ( 21 % ) una de les maneres es fer arribar les arts al carrer.


 • 3
 • 0
Joan Sant Feliu de Llobregat
9.
#3 No dic que no tingueu raó, però sempre sou els mateixos a protestar, Payà, Gótic, Plaça F. Macià. Penseu que molta gent sent els mateixos sorolls o males olors i ens aguantem ja que sino seria Sant Feliu inhabitable. Hi ha que te els patis de les escoles a tocar les seves cases, els que senten les campanes de l'esglesia cada quart d'hora, els veins de la Pl.11 de setembre,els veins dels pabellons a on s'entrenen fins a molt tard, els que tenen un "pollo a l'ast" tots els fins de setmana, els que tenen botigues de pakis fins a les tantes, els veins del pas a nivell,, els que tenen el pati del Casino al costat de casa, els que soporten les males olors del clavegueram al centre del poble, els que tenen els punts de recollida de brossa al davant, els que tenen el Telepizza a sota, els que tenenterrasses dels bars amb la canalla jugant, etc. etc. etc. etc. L'ideal seria que ens toques la primitiva, però hi ha molta cua...
 • 4
 • 0
Oscar
8.
Conec a la gent que ha participat al cicle, i disculpeu, però les proves de so van començar en tots els casos a les 18 h, mai a les 15 h. (de fet, va haver-hi dies que l'equip de so no estava ni muntat a les 15 h), i el volum era el mateix al posterior concert. Tots els concerts van començar a les 20 h, acabant al voltant de les 21.30 h, que no crec que sigui un horari que impedeixi el descans a ningú. I si us plau, no barregen problemàtiques molt concretes de sorolls en horari nocturn, amb un cicle musical que per a moltes bandes de la ciutat suposa una oportunitat de tocar en directe, i per a molts ciutadans una manera de conèixer gratuïtament què es fa musicalment a Sant Feliu. Son activitats i problemàtiques diferents. De bon rotllo, però no es pot ficar tot dins del mateix calaix.
 • 8
 • 1
Pere Sant Feliu de Llobregat
7.
#6 A les 15 hores pocs treballadors fem la "siesta". Al Casal de joves, fan proves, assatjos, botellons, concerts qüasi a diari i jo no he protestat mai, ni se m'ha ocorregut. Sincerament, crec que no podem soportar res viure en una ciutat te avantatges i inconvenients, uns tenen mes avantatges i d'altres mes inconvenients, però hem de ser mes tolerants i perdona ho dic de bon rotllo.
 • 2
 • 0
Josep Sant Feliu
6.
#2 Dedueixo que vostè no es veí del barri, si mes no afectat.
Si ja pateixes bar com el Gotic durant tot l'any (entre altres), el canvi dels concerts no es desagradable...el problema son les proves de só a les 15:00 h. a tot volum i tenir-ho divendres i dissabte una setmana si i l'altre també.
No estic en contra, només voldria oferir una mica de "solidaritat" amb altres barris que no tenen la oportunitat de gaudir dels músics del nostre poble.
Si en el fons el que vull es que tots ho gaudiu.

(Després us queixeu de que als vostres barris no fan res)

Una abraçada
 • 1
 • 3

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat