La Petita inaugura la seva novena edició aquest dimarts

El tret de sortida de les festes alternatives d'enguany és l'obra de teatre 'Matem els homes'

Les festes alternatives La Petita arriben aquest any a la seva novena edició.

'Matem els homes' per inaugurar La Petita

La inauguració de La Petita serà aquest dimarts amb la proposta teatral de Fora de Text que interpretarà l'obra de teatre 'Matem els homes', un text de Manel Dueso. Després de l'obra, es farà un pica-pica per celebrar el tret de sortida de les festes alternatives.

A l'obra hi apareixen 4 personatges i 4 assassinats i un únic jutge: el públic. L'espectacle es podrà veure a les 19h a la sala de cultura de l'Ateneu Santfeliuenc. El preu de l'entrada serà a través de la taquilla inversa, és a dir, que el pagament es farà un cop vista la funció i cadascú pot triar pagar el que vulgui.

Xerrada, exposició i concerts

Dimecres a les 19h La Petita organitza una xerrada en el marc de les Jornades d'Ecologia i Cooperació sota el títol 'Ni muts ni a la gàbia', amb el grup de suport dels encausats de la lluita contra el Pla Caufec. Serà també a la Sala de Cultura de l'Ateneu.

A partir de divendres, l'escenari de La Petita se situarà a la plaça del Casal de Joves. Divendres a les 20h s'inaugurarà l'exposició 'Moviments socials a Sant Feliu' i a partir de les 11 hi haurà música en directe.

Divendres actuarà el grup de hip hop combatiu LA K Y LA B, la banda de punk-rock The Mowers, La Barraka (ska-rock) i Deskizia2. Dissabte obrirà la nit el grup de mestissatge Ojo de buen Cubero, Maranta (reggae, funk i ska); F.E.D.H (ska, reggae, rock, funk) i DJ Sendo.

Els beneficis de la barra es destinen a moviments socials. Per a més informació, podeu consultar la seva pàgina de Facebook.


 

Comentaris

La Petita Sant Feliu de Llobregat
1.

Podeu veure el video manifest de La Petita en el següent enllaç www.youtube.com/watch?v=zkpfiJNi92g

SENSE DONES NO HI HA REVOLUCIÓ!

  • 5
  • 0

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat