El cor femení Voxalba tancarà aquest diumenge el 7è Cicle Coral

Serà un concert basat en música d'autors del segle XXI al Palau Falguera

El cor femení Voxalba és el darrer concert del 7è Cicle Coral, organitzat per l'Ateneu Santfeliuenc. Es farà aquest diumenge 16 de novembre a l'auditori del Palau Falguera a les 18:30h.

Sota la direcció d'Elisenda Carrasco i amb Josep Surinyach al piano, el cor Voxalba presentarà un programa basat en música composada o harmonitzada per autors del s.XXI. D'aquesta manera, donaran un caràcter modern a les peces que són d'arrel tradicional, i aplicaran a cadascun dels compositors el seu propi estil i llenguatge.

Serà un concert en dues parts: a la primera s'interpretaran peces d’autor unides per la temàtica sacra, però d'estils ben diversos, i a la segona peces del cançoner popular. El programa vol recollir les diferents visions dels autors més contemporanis, que escriuen per a cor femení, donant tant la visió des del punt de vista més espiritual fins al d'arrel més tradicional.

El cor Voxalba té 20 anys de trajectòria i actualment està format per 16 dones que aposten per un repertori divers.

Aquest diumenge actuaran a les 18:30h a l'auditori del Palau Falguera de Sant Feliu. Les entrades costen 6 euros pels socis i sòcies de l'Ateneu i també si es compren de manera anticipada. Per persones aturades o que tinguin el carnet blau el preu és de 3 euros. Ja es poden comprar a l'Ateneu Santfeliuenc de dilluns a divendres de 5 a 10 de la nit. El preu a taquilla serà de 8 euros. 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat