Sidonie apadrina el Vi Novell del celler Masroig a Sant Feliu

El celler del Priorat va fer una presentació prèvia a la Festa del Vi Novell que es farà aquest diumenge a El Masroig

  • Sidonie va fer un concert en petit format / Foto: Sergi Costa
    Sidonie va fer un concert en petit format / Foto: Sergi Costa
  • Primeres ampolles del vi novell del Celler Masroig / Foto: Sergi Costa
    Primeres ampolles del vi novell del Celler Masroig / Foto: Sergi Costa
Mireia Amigó


El Celler el Masroig va presentar ahir dilluns el seu Vi Novell d’enguany en un acte per a col·laboradors i amics, previ a la Festa del Vi Novell 2014 del proper dia 16 a les instal·lacions del Celler. Els responsables de la bodega, situada al municipi del Priorat el Masroig i amb D.O. Montsant, van triar Sant Feliu per encetar les primeres ampolles del primer vi de la temporada.

La presentació va tenir lloc al restaurant El Parlament de Sant Feliu i va consistir en un sopar/maridatge a peu dret, durant el qual els assistents, convidats pel Celler, van poder comprovar en un ambient distès les virtuts d’aquest vi jove.

El grup Sidonie, un dels grups de referència del panorama “indie” a nivell nacional, va ser l’encarregat d’apadrinar el Vi Novell Masroig 2014 i d’amenitzar la vetllada amb un concert acústic molt proper i especial. El públic va gaudir, copa en ma, d’un repertori format per temes del seu darrer treball “Sierra y Canadà” (2014), grans èxits de la seva dilatada carrera i una impecable selecció de versions. La seva actuació i l’acte van finalitzar amb una sessió de DJ durant la qual els membres del grup, Axel Pi, veí de Sant Feliu, Marc Ros i Jes Senra, van punxar algunes de les seves cançons favorites.

Una iniciativa molt interessant que, tot i tenir en aquest cas un caràcter privat, esperem que doni peu a noves propostes per als, a hores d’ara, ensopits vespres dels dilluns a Sant Feliu, fins ara només animats pel CineBaix que opta pels dilluns com a dia de l’espectador.

 

Comentaris

Aina Sant Feliu
2.

Encara que fos un esdeveniment privat, està bé saber quins vincles s'estableixen entre establiments i personatges referents de la nostra ciutat amb altres municipis de Catalunya. Trobo positiu que la ciutat sigui un lloc escollit per a acollir aquest tipus d'esdeveniments, sobretot amb la dificultat afegida d'estar al costat d'una gran capital com és Barcelona.

  • 7
  • 0
joan sant feliu
1.
Un altre publireportatge com noticia??
Quan us han pagat per posar aquesta noticia d'una marca que no és ni de Sant Feliu?
  • 4
  • 14

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat