El jazz de la Vella Dixieland arriba divendres a l'Ateneu

ContraBaix ha programat un concert d'aquesta banda que fa més de 30 anys que toca

"Christmas swing" és el títol del concert que oferirà La Vella Dixieland aquest divendres a l'Ateneu. ContraBaix ha programat una de les bandes de jazz més destacades del país, un cas inèdit en el panorama musical del país.

El grup es va fundar l'any 1980, com una reunió d'amics per tocar la música que més els agradava: el jazz clàssic. Des de llavors, han fet més de 2.500 actuacions, han participat en fesitval per tot el món i han col·laborat amb grups de tot el país. Aquest divendres actuaran Pep Gol a la trompeta, Xavi Manau al trombó, Pau Casares al saxo tenor i clarinet, Benoit Poinsot al saxo alt, Gerard Nieto al piano, Josemi Moraleda al contrabaix i Pinyu Martí a la bateria. A més, Marian Barahona serà l'artista convidada que posarà la veu al concert.


L'actuació voldrà atrapar el públic sobretot a ritme de jazz, però també amb propostes swing, espiritiuals, blues i el jazz actual de Nova Orleans. Faran amb un repertori que combina clàssics amb temes de nous autors, alguns de propis i també un parell de nadales, coincidint amb la proximitat de les festes. La Vella Dixieland reivindica actuacions amb l'essència del jazz: música calenta, ritmes contagiosos i comunicació amb el públic. 


El concert serà aquest divendres a les 9 del vespre. Les entrades costen 12 euros anticipades, 11 per als Amics de ContraBaix i 15 a taquilla. Ja es poden comprar en aquest enllaç.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat