Els Pagesos celebren el seu quart aniversari amb Matakàs i Surfing Trash Hero

La sala ha programat dos dies de concerts amb bandes santfeliuenques

  • Matakàs actuarà dissabte a Els Pagesos / Foto: Vane Ribas
    Matakàs actuarà dissabte a Els Pagesos / Foto: Vane Ribas

La sala Els Pagesos celebrarà aquest cap de setmana el seu quart aniversari amb dos dies de concerts de grups de segell santfeliuenc.

El garatge de Surfing Trash Hero i el folk-fusió de Matakàs

Després de quatre anys programant concerts de grups de tot arreu i de tota mena, Els Pagesos aposta aquest cap de setmana per noms de casa. Divendres obrirà la nit a les 23.30h la banda santfeliuenca de surf-garatge Surfing Trash Hero i després del concert, la nit continuarà al ritme de Gabi Surfing Trash Hero i Crackzorla selectors. 

I dissabte la banda Matakàs, formada per músics de Sant Feliu, es tornarà a reunir per oferir un repertori variat de folk-fusió que va de la música tradicional al rock progressiu o a la música africana. El concert començarà a les 00.30h.

La nit començarà a les 23.30h amb Spank Me Rosy i després de Matakàs la sessió musical anirà a càrrec de Picasura Selectah Jamaican Foundation.

Quatre anys programant concerts


La sala Els Pagesos té la seva seu als baixos de l'Associació Agrícola Sant Isidre Llaurador, una entitat que es va fundar a principis del segle XIX com a gremi dels treballadors del camp. A partir dels anys 50, l’associació va començar a oferir servei de bar, que es va començar a conèixer popularment com Els Pagesos. 

Després d'uns anys tancat, Els Pagesos va tornar a obrir el gener del 2011 en forma de bar musical i amb la voluntat de programar concerts sovint. Des d'aleshores, hi han passat artistes com El Petit de Cal Eril, La Iaia, Cesk Freixas, The Mamzelles o The Seihos. A més, també ha estat escenari de grups santfeliuencs com Ramon Mirabet o Gasca. Una de les properes actuacions serà la de Maria Rodés.

Ara a aquests noms caldrà afegir-hi Surfing Trash Hero i Matakàs, la proposta de la sala per celebrar el seu quart aniversari.

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat