Algunes idees per Sant Jordi

Dues llibreries de Sant Feliu destaquen alguns títols pel dia de la rosa i del llibre. Enguany, Sant Jordi se celebrarà durant la Setmana Santa, i això podria afectar les vendes de llibres


L’encarregat de la llibreria Bruch 1972, Francesc Andreu, ha destacat tot un seguit de novetats i de títols de llibres que creu que tindran força sortida enguany. Un d’ells és la novel·la d’intriga sobre el Barça i la guerra civil titulada “Rosa de Foc”, escrita per Emilio Marrese. Andreu també creu que, com en edicions anteriors de la Diada de Sant Jordi, es vendran força altres títols relacionats amb el Barça: “Paraula de vestidor” (recull la filosofia del millor equip del món en boca dels seus protagonistes: els jugadors) i “El partit de la meva vida” (on catorze culers de primera fila ens expliquen els records més personals que els lliguen al Barça).

L’encarregat de Bruch 1972 considera que també es vendran força les novel·les històriques, amb títols com “Prométeme que seras libre”, de Jorge Molist, “Mar de Foc”, de Chufo Lloréns, i “Habitaciones cerradas”, de Care Santos. Els best-sellers sembla que es mouran entre els títols publicats per autors consagrats com Ken Follett (“La caiguda dels gegants”) i Frederick Forsyth (“Cobra”).

L’encarregada de la llibreria Ossó, Maria Eugènia Ossó, destaca títols com “L’arqueòleg”, de Martí Gironell, “Maleït karma”, de David Safier, “Contra el vent del nord”, de Daniel Glattauer, “Carolina s’enamora”, de Federico Moccia, “1084”, de Haruki Murakami, “En mares salvajes”, de Javier Reverte, o “Riña de gatos”, d’Eduardo Mendoza.

L’impuls mediàtic d’Eduard Punset i Albert Espinosa
Ossó coincideix amb Francesc Andreu en dos títols que sembla que adquiriran un gran èxit de vendes per aquest Sant Jordi. El primer d’aquests llibres és “Excuses per no pensar”, d’Eduard Punset, un autor que ja és un clàssic de Sant Jordi. Punset ens convida a passejar pels diferents itineraris de la vida (les emocions, el cervell, els canvis, l’aprenentatge, l’origen de l’univers, el poder) i, fins i tot, ens regala fórmules senzilles per ser més feliços en un món millor i ens recorda que “hi ha vida abans de la mort”.

L’altre títol que sembla que es vendrà força és el d’un autor que en els darrers anys ha adquirit un gran impuls mediàtic, Albert Espinosa. La novel·la “Si tu em dius vines ho deixo tot… però diguem vine” se centra en la història d’un home abandonat per la seva parella que reviu la seva infància per tal de trobar-se mentre busca un nen que ha desaparescut.

Sant Jordi i Setmana Santa
Enguany, la Diada de Sant Jordi cau en dissabte. A més, la tradicional festa catalana se celebrarà durant les vacances de Setmana Santa. Els llibreters de Sant Feliu creuen que aquest fet poc afectar les vendes, ja que molta gent podria marxar de Sant Feliu. Tot i això, però, Maria Eugènia Ossó manifesta i espera que les persones que marxin de vacances hagin comprat els seus llibres amb anterioritat.

Comentaris

José Ramón García Moreno Igualada
2.

Moltes gràcies, Quim, per recomenar el meu llibre. Efectivament, vaig viure a sant Feliu durant 23 anys i he continuat vinculat perquè aquí viu tota la meva família. Una abraçada molt forta per a tots.

  • 0
  • 0
quim sant feliu
1.

Ja que poseu llista de forasters, us recomano el llibre jubenil de José ramon garcia, que ha viscut molts i molts anys a la nostra ciutat. El llibre es diu Dos muertos y pico i és de l'editorial Bruño.

  • 0
  • 0

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat