El cicle Contrapunt poètic s'acosta a les lletres santfeliuenques

La segona edició del cicle comença aquest dijous amb una acció poeticoplàstica

Aquest mes de febrer engega el segon cicle Contrapunt poètic, que va néixer ara fa un any i que fins al desembre, un cop al mes, va oferir espai de trobada creatiu entre poesia, música, dansa i altres disciplines artístiques. 

Aposta per les lletres de Sant Feliu

L'Aula de Música i Teatre Musical organitza el segon cicle Contapunt poètic amb la mirada posada a Sant Feliu. L'any passat va engegar aquest cicle i va programar recitals diversos durant tot l'any amb una bona resposta del públic. És per això que la segona edició arrenca amb força. 

"La intenció és acostar-nos una mica més a la poesia que es fa a Sant Feliu", ha explicat a Fetsantfeliu Marta Pérez, coordinadora del cicle. Per això, alguns dels actes que s'han programat inclouen convidats santfeliuencs, com ara al juny, en què es donarà veus a escriptors santfeliuencs com Víctor Panicello, Maite Carranza i Agustí Vilar, acompanyats d'Els Navegants, grup santfeliuenc que combina rock, psicodèlia 
i poesia. Al juliol, el músic local Marcel·lí Canal participarà en un recital infantil i a l'octubre les últimes guanyadores del Premi Martí Dot, Aina Torres i Míriam Cano, faran un recital conjunt.

Els recitals seran cada primer dijous de mes, excepte al març i al juliol en què hi haurà sessió doble. Al març perquè també es farà un acte extra inclòs en la Setmana de la Poesia de Sant Feliu i al juliol perquè es farà una sessió matinal dedicada als infants i una altra a la tarda, en l'horari convencional.

Combinar disciplines artístiques

El cicle continuarà apostant per la interrelació de les arts. "Creiem que això enriqueix", afirma Marta Pérez. Aquest dijous ja serà una declaració d'intencions: es farà una acció poeticoplàstica amb els poetes de l'editorial Gregal Josep Ballesteros i Jordi Serra i Garrido, a més del pintor Valentí Lozano i l'escultor Joaquin Hernández.  Els acompanyarà Genís Lleopart a la guitarra.

A més, tant els poetes com els artistes plàstics han triat una obra seva per associar-la a una obra dels altres, un joc creatiu que explicaran a l'acte d'aquest dijous. També s'exposaran les obres d'Antonio Fortuño.

Alguns dels noms més destacats que passaran enguany pel cicle són Vicenç Llorca, Teresa Agramunt, Mireia Vidal-Conte o Jordi Pàmies. La primera oportunitat d'aquest any per conèixer el Contrapunt poètic és aquest dijous a les 7 a l'Aula de Música i Teatre de Sant Feliu.

Podeu consultar tota la programació completa aquí.

Comentaris

JOAN BARCELONA
1.

gran nivell en la programació per al segon cicle

  • 0
  • 0

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat