La Bien Querida actua aquest dissabte a l'Ateneu

L'artista està a punt de publicar el disc 'Premeditación, Nocturnidad y Alevosía'

El nou disc de La Bien Querida començarà a sonar aquest dissabte a Sant Feliu. L'artista oferirà un concert a l'Ateneu, en el marc del cicle ContraBaix, per presentar les noves cançons de la trilogia 'Premeditación, Nocturnidad y Alevosía'. Es tracta de 3 Maxi-Singles en vinil en 12'' i de color verd, que tenen 3 cançons cadascun, i que es publiquen en edició limitada de 500 còpies.

Les noves cançons tornen a apostar pel gir electrònic que La Bien Querida ja va defensar amb l'anterior disc, 'Ceremonia' i exploren una faceta més fosca de l'artista. De moment ja ha publicat els dos primers maxi singles, 'Premeditación' i 'Nocturnidad'. L'últim, 'Alevosía', està previst que surti el 6 de març. A partir de llavors començarà la gira per presentar els nous temes. El dia 5 actuarà al City Hall de Barcelona i, abans, aquest dissabte La Bien Querida passarà per Sant Feliu.


Les entrades costen 10 euros si es compren de manera anticipada, 8 pels Amics de ContraBaix i 12 a taquilla. Podeu comprar-les aquí.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat