Motor Clàssic Sant Feliu organitza una trobada de cotxes i motos antigues pel dia 8 de maig

L’acte s’emmarca en la celebració de les Festes de Primavera 2011 i comptarà amb la participació de vehicles mítics que formen part de la història de l’automoció


Des de l’entitat Motor Clàssic Sant Feliu, Marc Juvanteny ha manifestat que, entre d’altres, el dia 8 de maig “es podran veure Seat 600, Minis, BMW antics, un Sbarro, un Jeep Willy, un Biscuter i diverses motos (Impala, Vespes i BMW amb sidecar i sense sidecar)”.

El trajecte
Els cotxes i les motos clàssiques es trobaran a la Ciutat esportiva del Barça a dos quarts de 10 del matí del dia 8 de maig. A les 10, començaran el recorregut i es dirigiran al barri de Can Calders. A dos quarts d’11, arribaran a la carpa situada al barri de Can Calders, on les persones participants podran gaudir d’una sardinada gratuïta. Després de l’esmorzar, els cotxes i les motos passaran pel carrer Rectoria, per la plaça de la Vila i pel carrer Pou de Sant Pere i restaran estacionats.

A les 2 de tarda, se celebrarà el dinar, que compta amb la tasca organitzativa de la masia de Can Portell de Santa Creu d’Olorda. El preu del dinar és de 25 euros per les persones adultes i de dotze euros pels infants que tinguin menys de deu anys.
Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat