Jordi Romeu presenta a la Biblioteca Montserrat Roig una novel·la "d'humor i d'amor"

Sant Feliu és un dels escenaris de 'Petonets pels puestus o a la recerca de l'amor sincer'

Jordi Romeu presentarà aquest dijous a les 7 de la tarda a la Biblioteca Montserrat Roig Petonets pels puestus o a la recerca de l'amor sincer. El protagonista de la novel·la és en Joan Llorente, un jove que passa de la trentena i busca el sentit veritable de l'amor després que la seva xicota l'hagi fet fora de casa. Una recerca que farà a través de la seva experiència i amb la visió de diferents personatges. Tot plegat, a través de la ironia, un dels ingredients clau de l'obra. Segons ha explicat l'autor, Jordi Romeu, a Fetasantfeliu, es tracta "d'una història d'amor i d'humor".

Sant Feliu, un dels escenaris de la novel·la

Tot i que l'autor és de Sant Pere de Riudebitlles, Sant Feliu apareix en un parell de capítols de la novel·la. És la ciutat on viuen els pares del protagonista i els va a veure. La tria de Sant Feliu, segons Romeu, és perquè "volia una ciutat metropolitana i que tingués horts". A la novel·la, de fet, es parla d'alguns carrers i de la zona dels horts.

Aquest dijous es farà la presentació a Sant Feliu, la 14a  que ha fet arreu de Catalunya. Romeu assegura que intenta que les presentacions siguin "amenes" i ho fa a partir de les preguntes d'un conductor de l'acte, que a Sant Feliu serà Joan Lorenzo, de l'entitat Calaix de Sastre. A més de parlar del llibre, també "es passarà un booktrailer, es farà un esquetx d'una escena i intentarà que el públic participi".


De bomber a escriptor

Jordi Romeu (Sant Pere de Riudebitlles, 1978) és llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, en Publicitat i Relacions Públiques, i treballa de bomber. El seu vincle amb el món literari ve de lluny: "sempre havia llegit molt i havia escrit. Vaig fer alguns cursos i ara combino la feina de bomber amb l'ofici d'escriptor", explica Romeu. Ara continua fent de bomber però assegura que ja dedica gairebé més hores a la feina d'escriure a la de bomber.

Petonets pels puestus o a la recerca de l'amor sincer la publica Cossetània Edicions i ja està a punt d'esgotar la segona edició. La novel·la va guanyar el XXII Premi de Narrativa Vila de l'Ametlla de Mar, i és la primera que publica Jordi Romeu, que ja està preparant nous projectes.
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat