El parc Nadal es convertirà en un paradís del joc

El parc que està a tocar de l’estació de tren de la nostra ciutat acollirà tallers, titelles i jocs de gegants el dissabte 7 de maig


El parc Nadal acollirà, entre les 11 del matí i les 8 del vespre del dissabte 7 de maig, una nova edició del Firajoc, una activitat que es viu i s’organitza al carrer i on els protagonistes són els joves i la mainada.

El Firajoc comptarà amb un espai de joc dedicat a la petita infància, aquells nens i nenes que tenen entre zero i sis anys. També es faran jocs i tallers organitzats per l’Esplai Sant Llorenç i on hi podran participar infants que tinguin més de sis anys. El Club d’Esplai Sant Feliu farà ballar titelles, mentre que el Club d’Esplai Diversitat Lúdica oferirà jocs de gegants en família i tallers. Les activitats també compten amb la participació dels Geganters de Sant Feliu.

Consell d'Infants i Firajoc
Es tracta d’una activitat que compta amb la feina organitzativa del Programa d’Infància i que, des de l'any 2002, incorpora la participació del Consell d’Infants de la nostra ciutat.

En el document adjunt a aquesta nota es pot llegir un informe publicat per la Generalitat que es titula “La participació dels infants a la ciutat des del Consell d’Infants” i que també parla del Firajoc.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat