La Setmana de la Poesia es tanca avui amb una jornada poètica al Palau Falguera

Durant les dues darreres setmanes diverses entitats han organitzat actes relacionats amb la poesia i la literatura

Arnau Picón
 
La Setmana de la Poesia s’acaba i ho fa amb una festa de cloenda. Aquest diumenge els jardins del Palau Falguera acolliran diversos recitals i concerts, a més del mercat artesà ‘Somiatruites’ i parades de llibres. L’acte servirà per conèixer el guanyador del concurs de micropoesia per twitter.

Aina Torres, guanyadora del premi Martí Dot 2014, oferirà un recital poètic pel matí. A la tarda, n’hi haurà altre amb Marta Pérez, Víctor Bocanegra i l’Associació Literària La Mordida. La festa també comptarà amb moments musicals, a càrrec dels Navegants I també de Dani Baraldes & XXX Band.

Una setmana que comença a tenir pes

La poesia ha estat present amb força a la ciutat des de principis de mes. Diverses entitats han organitzat recitals, concerts, trobades o 'performances' relacionades amb la poesia, amb motiu d’unes jornades que comencen a consolidar-se a la ciutat.
 
Una de les accions més curioses que s’han pogut veure són unes ‘falses multes’ col·locades als cotxes del carrer, que anunciaven als conductors: ‘el teu cotxe ha estat poetitzat amb motiu de la setmana de la poesia’.

Podeu consultar la galeria d'imatges de la performance poètica de dijous aquí.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat