El baixista de jazz James Cammack actua aquest divendres a l'Ateneu

El músic novaiorquès actuarà amb el grup Pitch Plot 4 en l'únic concert que farà a Catalunya

El cicle ContraBaix ha programat per aquest divendres un concert de jazz amb el quartet Pitch Plot 4, del qual forma part el baixista James Cammack.

Cammack, de Nova York, és un baixista de jazz molt reconegut que durant 30 anys ha acompanyat el llegendari pianista Ahmad Jamal arreu del món. En una entrevista amb ContraBaix, el músic recorda la seva experiència. Aquest serà l'únic concert que el músic farà a Catalunya. 

Pitch Plot 4 és un quartet de jazz on també toquen el flautista holandès Jeroen Pek, un dels pocs flautistes de jazz europeus, el pianista alemany Chistian Pabst i el bateria holandès Onno Witte.

El concert l'obrirà el grup de jazz LILLAC, format pel pianista Max Villavecchia, el baixista Javi Garrabella i el bateria Joan Carles Marí; tots tres formen part del Taller de Músics de Barcelona i oferiran un repertori jazzístic que busca noves vies d'expressió a partir de l'obra d'artistes referents d'aquest estil.

El concert serà a les 21.30h a l'Ateneu Santfeliuenc. Les entrades anticipades costen 10 euros i taquilla valdran 12. Per als Amics de ContraBaix el preu és de 8 euros.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat