Dan Brodie: el concert més especial d'Els Pagesos

El músic australià actua diumenge a les 8 del vespre en un concert amb taquilla inversa

Aquest diumenge, la sala Els Pagesos acollirà un concert molt especial: l'australià Dan Brodie farà parada a Sant Feliu en la seva gira europea per presentar el seu disc recopilatori "Big Hearted Lovin' man: a Retrospective (1999-2014)".

Per entendre la particularitat d'aquest concert, cal que escolteu la cançó "I gotta get up so I can get down". Si aneu sovint al bar Els Pagesos, segur que l'heu sentit alguna vegada, però potser mai heu sabut qui hi havia al darrere: l'australià Dan Brodie. 

Ara situem-nos, quatre anys enrere, en una tarda de fa 4 anys, en què la Vane Ribas, la propietària dels Pagesos, estava escoltant el programa "El Sótano" de Radio 3, i va sentir un tema que li va agradar molt. Es va quedar amb el nom: la cançó era "I gotta get up so I can get down" i era de Dan Brodie and The grieving Widows. Va apuntar-ne el nom, decidida a buscar-lo i comprar-se'n els discos, però no va ser tan fàcil. L'àlbum de Dan Brodie no es distribuïa aquí, així que va decidir comprar-lo a través del seu web.

Algú t'escolta a l'altra banda del món

Segons explica Vane Ribas, el músic va quedar molt sorprès perquè "algú de l'altra banda del món li comprava un cd" i li va escriure per saber on havia escoltat el tema. Ella li va explicar i van començar a escriure's correus electrònics. Quan Brodie li va dir que vindria de gira per Europa, la Vane el va convidar a actuar a l'escenari d'Els Pagesos, si feia parada a Barcelona. Ell va acceptar i van posar data. Però al cap de poc, Dan Brodie va haver de suspendre la gira perquè li van detectar un càncer, que el va allunyar dos anys dels escenaris.

Per continuar la història, ara ens hem de situar a fa pocs mesos, quan la Vane Ribas va tornar a rebre un correu electrònic de Brodie on deia que estava recuperat i que reprenia 
la gira europea per presentar el seu nou disc recopilatori: "Big Hearted Lovin' man: a Retrospective (1999-2014)", que havia gravat d'una sola tirada una nit als estudis Salt de Melbourne. L'oferta d'Els Pagesos seguia en peu i la data escollida és aquest diumenge, a les 8 del vespre, a Els Pagesos. 

L'entrada és gratuïta i el pagament serà amb taquilla inversa.
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat