Un acte a l'Auditori del Palau Falguera homenatjarà aquest dimarts Joana Raspall

Es projectarà el documental d'Antonio Caballero dedicat a la poetessa

Per commemorar el 102è naixement de la poetessa i escriptora santfeliuenca Joana Raspall, aquest dimarts es farà un acte d'homenatge a l'auditori del Palau Falguera. L'acte l'organitza Antonio Caballero amb la col·laboració de diversos col·lectius.

En l'acte es passarà un vídeo del ball de la sardana Joana Raspall, i es farà una lectura de poemes a càrrec de tres poetesses: Joana Ortega, Montserrat Morral i Marta Pérez Sierra. A més, el tenor Carlos Muñoz, cantarà alguns fragments d’òpera i sarsuela, acompanyats del pianista Adrià Ribas.

D'altra banda, es projectarà el documental que el santfeliuenc Antonio Caballero va dedicar a la poetessa santfeliuenca, que va morir el desembre del 2013, just després que se celebrés l'Any Raspall. Es tracta d'una peça audiovisual de 28 minuts titulada "Vida i obra de Joana Raspall". Segons ha explicat Caballero a Fetasantfeliu, "és un document molt complet que repassa etapes diverses, des que va néixer, fins a l'etapa de bibliotecària, o bé quan va rebre la Medalla d’or del Treball o la Creu de Sant Jordi.

Per Caballero, aquest homenatge és també "personal, perquè vaig tenir la sort de conèixer-la i tenir-hi una bona relació". El documental es va poder veure a CineBaix i l'any passat a l'Aula de Música i Cultura, quan es va fer l'homenatge a Raspall. Aquest cop l'acte es fa a l'auditori del Palau Falguera aquest dimarts a les 19.30h.

Comentaris

Redacció
2.

#1 Gràcies Imma, data de naixement modificada!

  • 0
  • 0
Imma Cauhé Sant Feliu LLobregat
1.

Gràcies a tots els que la recordeu, en especial a les pessones que han fet posible aquest recordatori del seu aniversari. (Per cert, la data està equivocada, va néixer el dia 1 de juliol)

  • 0
  • 0

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat