Els Navegants presenten 'Quadres' diumenge 27 a Els Pagesos

El grup santfeliuenc ha publicat el seu segon disc aquest any

Concert a Sant Feliu aquest diumenge a Els Pagesos: Els Navegants faran el concert de presentació del seu nou disc, 'Quadres', que han publicat aquest any. El concert començarà a les 20.30h i les entrades costaran 5 euros, o 12 si es compra també el disc.

La banda, meitat santfeliuenca i meitat de Moià, està formada per Oriol Serna (veu i guitarra), Martí Prats (bateria), Víctor Fernández (rapsode) i Dani Hendler (baix). Després del seu debut, fa dos anys, amb 'Ve el grop', han publicat 'Quadres', on mantenen la seva aposta pel rock progressiu, la psicodèlia i la poesia.
 
El disc ‘Quadres’ es va publicar al juliol en format digital i des del novembre que el disc es pot trobar en format físic a L'Ateneu o a la Teteria. Tota la banda s’ha encarregat de la producció del disc, que s’ha gravat a l’Erol de la Franquesa, una masia enmig de la natura a prop de Moià on té l’estudi el Bernat Torres. L'àlbum inclou col·laboracions, com un cor de noies i alguns membres de la secció de vents dels santfeliuenc The Penguins.

Els Navegants no estaran sols en aquesta presentació: també actuarà El Grupo Cojo, una proposta musical formada pel Pele i el Dani de la Thorpe Brass.
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat