Jordi Juvanteny guanya el Dakar per primer cop en categoria de producció

El pilot santfeliuenc també s'ha proclamat campió per 13a vegada en la categoria 6x6 del Dakar

El pilot santfeliuenc, Jordi Juvanteny, ha aconseguit un triomf inèdit: guanyar per primer cop el ral·li en la categoria de producció, conduint el seu camió Man de 14 tones i integrant l'equip KH-7 Epsilon Team. La categoria de producció correspon a la de vehicles comercials no modificats.

Doble victòria

Juvanteny ho ha aconseguit amb el seu company José Luis Criado, amb qui participa en la cursa des de l'any 1995.
En la categoria de producció, han obtingut un avantatge d'11 hores respecte el segon classificat.

A més d'aquesta primera posició, l'Epsilon Team també s'ha proclamat campió en la categoria 6x6 del Dakar. És la 13a vegada que Juvanteny aconsegueix aquest títol. I pel que fa a la posició general a la cursa, ha aconseguit la 30a posició, amb un temps de 68 hores, 9 minuts i 36 segons. Ha baixat 7 posicions respecte l'any passat.

Segon millor camió classificat amb només 2 integrants

I encara un mèrit més: Juvanteny i Criado han pilotat 
el segon millor camió de la classificació general format només per dos integrants dels quatre que han aconseguit completar la cursa, sobre un total de 41.

El pilot Jordi Juvanteny té 55 anys i és un veterà del Dakar; aquesta és la seva 25a edició. En la competició d'enguany van haver de superar diverses dificultats, com una fuita d'aigua al motor del seu camió en la cinquena etapa, a Bolívia.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat