Contrapunt poètic: més que recitals

Arriba la tercera edició d’aquest cicle que combina poesia amb música, dansa i pintura

L'Aula de Música i Teatre Musical i Marta Pérez Sierra organitzen el cicle Contrapunt poètic 2016, que vol continuar promovent diàlegs creatius entre la poesia i disciplines com la música, que aquest any tindrà un pes desacat, la dansa o la pintura.

Recitals cada primer dijous de mes

Després de dues edicions i un públic que s’ha anat consolidant, aquest 2016 arriba el tercer cicle que ofereix recitals poètics els primers dijous de mes a les 19h, a partir del febrer. La inauguració es farà aquest dijous amb els poetes Xavier Zambrano, Rosa M Arrazola i Albert Planelles. Els acompanyarà la compositora i pianista Cristina Rabell.

S'han programat sessions de febrer a desembre, amb aturades als mesos d'estiu i alguns dels poetes més destacats que passaran pel cicle d’aquest any seran Carles Duarte, Sònia Moll, Antoni Clapés i Jordi Llavina. A més, la música tindrà un paper important i diversos recitals comptaran amb la participació de músics de l’Aula de Música.

Recitals cada primer dijous de mes

Alguns dels recitals tindran particularitats especials. Per exemple, el del mes de març s’emmarcarà en els actes de commemoració del Dia de la Dona Treballadora i també servirà de “pròleg” de la Setmana de la Poesia. Hi participaran les poetes Cèlia Sánchez-Mústich i Vinyet Panyella, i l’escriptor i músic Florenci Salesas.

I a l’abril, el Contrapunt tindrà un toc santfeliuenc amb els músics Marcel·lí Canal, Jordi Meda i Oriol Serna, i els rapsodes Andreu Subirats i Esteban Barbaria, de La Mordida Literaria. 

Podeu consultar la progrmació completa del Contrapunt Poètic aquí.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat