Neixen dues curses a Sant Feliu: la Santllo i la cursa nocturna per la Salut

Es faran el 6 de març i el 19 de febrer

  • Foto: Marc Rius
    Foto: Marc Rius
J. Espert / C. Verdoy

19 de febrer i 6 de març. Són les dates que heu d’apuntar al calendari si voleu participar a les noves curses que han nascut a Sant Feliu. En tots dos casos el recorregut és de 5 quilòmetres.


Una cursa de nit amb lluna plena

El Col·legi Verge de la Salut - Fundació Narcís Jubany amb la col·laboració de l’Ajuntament organitza la I Cursa Nocturna per la Salut, que es farà divendres de la setmana que ve, el 19 de febrer. És una cursa de 5 km no competitiva, ni cronometrada, que es podrà fer corrent o bé caminant.

L’activitat es fa coincidir amb nit de lluna plena. La intenció és que, si no hi ha núvols, es pugui aprofitar la il·luminació natural de la lluna.

Inscripcions abans del 16 de febrer

Per participar a la I Cursa Nocturna de la Salut, s’ha de fer inscripció prèvia abans de dimarts que ve, 16 de febrer, a les botigues Base i Running Intersport, on es lliuraran els dorsals. El cost d’inscripció és de 10 euros. També es pot comprar una samarreta amb el logo de la cursa per 4 euros. Tots els beneficis de la cursa es destinaran a l’Obra Social de l’Hospital Sant Joan de Déu per a la lluita contra el càncer infantil.

La cursa es farà divendres 19 de febrer i començarà a les 20.30h. Tant la sortida com l'arribada serà el col·legi Verge de la Salut, per l’entrada de la plaça Catalunya. Un cop s’hagi finalitzat el recorregut, es repartiran entrepans i beguda. A més, es sortejaran premis i hi haurà musical. Trobareu més informació aquí.

Una cursa per celebrar el 40è aniversari de l’Esplai Sant Llorenç

Amb motiu del 40è aniversari, l'Esplai Sant Llorenç organitzarà diverses activitats obertes al poble. "La Santllo" és la proposta més esportiva. L’esdeveniment es farà el 6 de març pels carrers de Sant Feliu i en una mateixa jornada es faran dues curses: una de 5 km i una de menys distància per als infants.

Tot i que els recorreguts seran diferents, les dues curses començaran al Pavelló Juan Carlos Navarro  i finalitzaran a la Plaça Lluís Companys. La cursa d'adults començarà a les 11h.

Inscripcions fins el 18 de febrer


Per participar-hi, cal inscripció prèvia, tant d’adults com nens, que s’ha de fer enviant un correu electrònic a esplaisantllor@gmail.com o trucar al 936850048. El preu de la inscripció és de 6 euros, i inclou una samarreta tècnica i una assegurança. La data límit per inscriure's és dijous de la setmana que ve, 18 de febrer.

Un cop finalitzada la cursa, la Plaça Lluís Companys acollirà una botifarrada popular oberta a tothom.
Per a més informació cliqueu aquí.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat