10 propostes pel cap de setmana!

Dissabte es farà l’enterrament del rei carnestoltes i el lliurament dels premis de les comparses

IX! presenta el seu disc a Els Pagesos
 
El grup de pop “IX!” presenta el disc “Vessants” avui divendres al bar Els Pagesos a les 23:30h. El disc és la quarta entrega de la banda vallesana, i va sortir a la llum el passat setembre.
 
Exposició “Navarra-1936-Nafarroa”
 
La USLA inaugura a l’ateneu l’exposició “Navarra-1936-Nafarroa”, del divulgador José Ramón Urtasun. L’exposició, que s’inaugura divendres, coincideix amb els vuitanta anys de l’inici de la Guerra Civil. Diumenge al matí es farà una visita guiada per l’exposició amb el propi organitzador, José Ramón Urtasun.
 
Zootròpolis al CineBaix
 
El cinema de Sant Feliu torna a apostar pels més petits amb l’estrena de Zootròpolis, una de les últimes entregues de Disney. La pel·lícula es recrea en una metròpoli habitada per animals, on un conill es fa el lloc al cos de policia.
 
Ball de Sant Valentí
 
L’associació de balls d’envelat organitza dissabte a les 22:45h un ball per a celebrar la jornada de Sant Valentí. També hi haurà un altre ball diumenge a les 18h a la Unió Coral.
 
Vermut musical a la teteria índia
 
Una proposta pel migdia de diumenge és acostar-se a la teteria Índia a fer el vermut. El discjòquei DJ Restless amenitzarà l’estona amb una selecció musical.
 
Enterrament del rei carnestoltes
 
Com és tradició, la setmana després de la celebració del carnaval, s’enterra el rei carnestoltes fins l’any vinent. Aquest any es celebrarà a les 17h a la plaça la Vila, on hi haurà màgia i tallers de màscares.
 
Lliurament de premis del carnaval
 
Després dels tallers a la plaça de la Vila, a les 19h, es farà el recorregut del rei carnestoltes. A les 19:30h, Fet a Sant Feliu atorgarà el premi a  la millor comparsa per votació popular.
 
Inauguració dels horts urbans
 
L’acte institucional del cap de setmana és la inauguració dels horts urbans del carrer General Manso, que es celebrarà dissabte a les 11h.
 
Exposició sobre els 110 anys d’història del Santfeliuenc FC
 
A finals de gener es va inaugurar una exposició que repassava el llegat del Santfeliuenc FC durant els seus 110 anys d’història. Per als qui encara no l’hagin visitat, aquest cap de setmana tenen la última oportunitat de veure-la al Palau Falguera.
 
Exposició ‘La Rosa i el Roser’
 
La tradicional exposició ‘La Rosa i el Roser’ recull dibuixos de nens i nenes de la ciutat sobre la flor emblema de Sant Feliu. Estarà oberta divendres i dissabte de 18h a 20h, i diumenge d’11h a 14h, a la terrassa del pati dels cignes del Palau Falguera.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat