Inaugurada l'exposició 'Navarra-1936'

L'USLA organitza aquesta mostra que reivindica la memòria històrica

  • Foto: Marc Rius
    Foto: Marc Rius
  • Foto: Marc Rius
    Foto: Marc Rius

La Universitat Social Lliure Autogestionada de l'Ateneu (USLA) ha organitzat una exposició a l'Aula de Cultura de l'Ateneu que reivindica la memòria històrica. Es tracta de 'Navarra-1936', 27 pintures de José Ramón Urtasun que evoquen els fets que van passar a Navarra al principi de la Guerra Civil, l'any 1936.

La majoria de les obres que es poden veure reprsenten fets reals basats en testimonis i un exhaustiva documentació d'Urtasun. L'artista combina el grafisme expressionista i l'actitud del cartellisme pop per denunciar el que va passar fa prop de 80 anys.

Ahir diumenge es va fer una visita guiada per 'Navarra-1936' amb l'autor de la mostra, que es podrà veure fins el 25 de febrer, en horari de dilluns a divendres de 19h a 21h i diumenges de 12.30h a 14h. Es poden concertar visites de grup trucant al 93 685 32 42 o enviant un correu electrònic a activitats@ateneusantfeliuenc.org.

A més, demà a les 19h també es farà una activitat relacionada amb l'exposició: el passi del documental 'Magister in memoriam', de Josi Sierra Orrantia. L'acte el presentarà Mauricio Rodríguez-Gastzaminza.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat