Showarma i els Falafels presentaran divendres el seu disc de debut a Els Pagesos

El projecte el lidera Martí Vilardebò, que va ser bateria de Dusminguet

Showarma i els Falafels faran ballar tothom aquest divendres a Els Pagesos amb la presentació dels 12 temes que formen part del seu primer disc, 'Elements'. La banda de La Garriga la lidera Martí Vilardebò, exbateria de Dusminguet i quatre músics amb bagatge com Jaco Serradesanferm, Albert Rafart, Cesc Pascual i Jofre Dodero.

Acaben de publicar 'Elements', un disc que es va començar a gestar fa 7 anys i que és la culminació de les tres maquetes que han publicat durant aquest temps. Les maquetes es deien "Mar", "Terra" i "Cel". El disc compta amb col·laboracions i es mou entre el swing, el rock, el reggae, la cançó d'autor i la festa. I, sobretot, l'amor, que situen com a nexe de les 12 cançons que formen el disc.

La gira de presentació del disc va començar al gener i durant els propers mesos continuaran actuant arreu de Catalunya. Dissabte seran a La Bisbal de l'Empordà, la setmana que ve a Sabadell i l'altra a Barcelona.

Debuta La Tribu Tabú

Els teloners del concert de divendres seran La Tribu Tabú, una banda que combina mestissatge, reggae i ska. La santfeliuenca Sara Bailon, percussió electrònica del grup, ha explicat a Fetasantfeliu que a partir d'aquests estils i de referents musicals com Manu Chao la intenció "és crear un estil propi que ens defineixi". El grup el formen 8 persones, 2 de les quals són santfeliuenques. 

La Tribu Tabú s'estrena aquest divendres a Els Pagesos. La banda va néixer fa  pocs mesos i el de divendres serà el seu primer concert. El seu objectiu més immediat és gravar una maqueta amb 4 cançons a finals d'aquest mes i ja tenen programats un parell de concerts més, a Sant Feliu i a Sant Cugat. De moment, encara no tenen pàgina web però, segons Sara Bailon, aviat se'ls trobarà a les xarxes socials.

El concert començarà a les 21.30h i les entrades costen 5 euros. Després del concert, hi haurà sessió amb DJ Bailon, que continuarà apostant per l'estil dels grups que hauran actuat.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat