5 propostes per celebrar el Dia d'Andalusia a Sant Feliu

Les entitats culturals andaluses de la ciutat han organitzat activitats per tot el cap de setmana

1. Una exposició de pintures per començar

Divendres a les 20h s'inaugurarà a la sala d'exposicions del Palau Falguera una mostra de pintures d'Àngel Campiña, titulada "...con cal y azulete". L'exposició es podrà visitar fins el 6 de març.

2. El tradicional vi d'honor 

Un dels clàssics d'aquesta celebració és el vi en honor del Dia d'Andalusia, ofert per les entitats andaluses, que es degustarà dissabte a les 20h a la sala d'Àustries del Palau Falguera. 

3. Concert de rumba i flamenc

La nit de dissabte la música serà la protagonista. A l'Auditori del Palau Falguera, es farà un concert amb el grup de rumba Los Zánganos, el Coro Rociero Rosas de Sant Feliu de l'Agrupación Cultural Andaluza Rosas de Sant Feliu i el cantant de flamenc i cobla, Víctor Palacio.

4. Festival Folklòric Andalús

Una de les activitats principals és el festival que es farà diumenge, a les 11h del matí, a la Sala Ibèria. Hi participaran els quadres i els intèrprets de l'Agrupación Cultural Andaluza Rosas de Sant Feliu, el Centro Cultural Andaluz Virgen del Rocío, la Peña Bética Deportiva Cultural Recreativa Andaluza, la Peña Cultural Recreativa Luis de Córdoba i el grup Diables la Salut Percussió, que serà l'entitat convidada. 

5. Un aperitiu per cloure la festa

Per cloure les activitats del cap de setmana, el mateix diumenge, 28 de febrer, a la 1 del migdia a la Plaça Lluís Companys s'oferirà un aperitiu popular.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat