7 propostes pel cap de setmana!

Un dels actes més destactats és el torneig Demanoenamano, que es disputarà dissabte

1. Dia Andalusia
 
El 28 de febrer es celebra, també a Sant Feliu, el dia d’Andalusia. Diverses entitats culturals oferiran activitats per a folklòriques durant el cap de setmana.
 
2. Concert de Plane a Els Pagesos
 
La banda santfeliuenca 'Plane' estrena videoclip i ofereix un concert avui divendres a les 22:30h, a la sala Els Pagesos. L’entrada és gratuïta.
 
3. Concert d’Ana Rossi, Gustavo Battaglia i Marcelo Mercadante
 
Per a qui tingui ganes de tango, avui divendres tres artistes argentins de renom actuaran a l’Auditori del Palau Falguera. El concert titulat ‘2+2=3’, és a les 21:30h, i durant l'acte es farà la presentació de la Setmana de la Poesia 2016.
 
4. III Torneig Demanoenmano
 
Sis equips d’handbol disputaran el 3r torneig ‘Demanoenmano’ durant el matí de dissabte al pavelló Andrey Xepkin. Els equips estan formats per jugadors amb alguna discapacitat psíquica, ja que ‘Demanoenmano’ és una entitat que es dedica a apropar l’esport a persones amb alguna discapacitat mental.
 
5. La Peña Recreativa i el Barça UNES juguen a casa
 
A banda del torneig Demanoenmano, diversos clubs de la ciutat juguen partit de lliga a casa. És el cas de la Peña Recreativa, que s’enfronta al Pallejà FC diumenge a les 12h, o del Barça UNES, que juga un partit important amb el CEM l’Hospitalet diumenge a les 16h.
 
6. Activitats a la Unió Coral
 
Dones 21 organitza avui, a les 21h, la projecció d’una pel·lícula acompanyada d’un cafè a la Unió Coral. A més, com cada cap de setmana, el diumenge a la tarda la Unió Coral obre les portes a un ball per a tots els públics. L’acte és a les 18h.
 
7. Últims dies per veure les exposicions ‘Shameful Island. Lesbos, la porta d’entrada a Europa’ i ‘con cal y azulete’.
 
El Palau Falguera alberga encara l’exposició sobre el drama dels refugiats amb fotografies del santfeliuenc Raül Clemente i de Xavi Herrero. També les pintures d’Ángel Campiña es poden veure al Palau Falguera fins la setmana que ve. 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat