Doctor Prats i Funkystep & The Sey Sisters, caps de cartell del 12è ButiFarraSound

El Cau de Sant Feliu, organitzador del festival, presenta un cartell amb més varietat d’estils

 • Actuació de Ramon Mirabet, en l'edició de 2015. Foto: Marc Rius. Marc Rius
  Actuació de Ramon Mirabet, en l'edició de 2015. Foto: Marc Rius
  Fotos: Marc Rius
 • La Gossa Sorda en el ButiFarraSound de l'any passat. Foto: Sergi Costa. Sergi Costa
  La Gossa Sorda en el ButiFarraSound de l'any passat. Foto: Sergi Costa
  Fotos: Sergi Costa
 • L'animació infantil d'Ambaükatunabia repeteix al cartell. Foto: Marc Rius. Marc Rius
  L'animació infantil d'Ambaükatunabia repeteix al cartell. Foto: Marc Rius
  Fotos: Marc Rius
 • Cartell del ButiFarraSound 2016
  Cartell del ButiFarraSound 2016

Arnau Picón
 
Barreja d’estils i de propostes a la dotzena edició del ButiFarraSound. En les properes festes de primavera, el Cau de Sant Feliu ofereix un cartell on s’hi combina música que va des del blues, el funky fins a propostes més festives i alternatives.
 
Els grups més destacats del cartell són, Funkystep & The Sey Sisters i també Doctor Prats. Els primers actuaran a les 21:30h, presentant un estil que evoca el funky i el soul dels anys 60 i 70 de la mà de tres cantants, les germanes Edna, Kathy i Yolanda Sey. Els seguiran, a partir de les 23:15h, la banda emergent Doctor Prats, que presenta el seu primer disc marcat pel mestissatge de rumba, ska i pop.
 
El final de la nit el marcaran les propostes més alternatives. Per una banda, la Sidral Brass Band oferirà un espectacle festiu allunyat de les formacions més convencionals: a la 1:10h ompliran l’escenari fins a tretze instruments de vent acompanyats d’un front-man amb megàfon. Per tancar la nit, a les 3h, una altra proposta innovadora serà la d’Albercocks, que traslladen les cançons clàssiques de les pel·lícules de Disney a la rumba catalana.
 
El ButiFarraSound començar a la tarda començarà, a les 18:30h, amb l'animació infantil dels molinencs Ambaükatunabia, que ja van obrir el festival l’any passat. Els santfeliuencs Mai, que recuperen clàssics del rock, el blues i el soul, actuaran a partir de les 20h. Mai encara no havia tocat a cap ButiFarraSound, però sí que ho ha fet en Festes de Tardor i en sales de concerts de la ciutat.

A més, des de fa uns quants anys, una 'batucada' amenitza els espais entre concerts. L’any passat, la proposta es va substituir pels DJ’s ‘Mama Pinya’, però en aquesta edició es recupera la proposta inicial de la mà de Batala Barcelona

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat