Dos concursos posen a prova la creativitat digital per Sant Jordi

S'estrena un concurs de poesia en format QR i també s'ha engegat el concurs de microrelats en català a Twitter

Sant Feliu escalfa motors per Sant Jordi amb dos concursos que aposten per la creativitat digital: la sisena edició del concurs de microrelats a Twitter i un concurs de poesies en QR. 

Relats en 140 caràcters

Per participar el concurs de microrelats, cal escriure una petita història que càpiga en un tweet, és a dir, en 140 caràcters com a màxim i que inclogui les etiquetes #SantFeliu i #SantJordi. De tots els tweets, se'n premiaran 5, que es retuitejaran des del compte @santfeliuinnova i rebran un obsequi cultural. Des que s'ha engegat el concurs, l'1 d'abril, ja s'han publicat diversos microrelats, que podeu consultar a Twitter.Hi ha temps per participar-hi fins el 30 d'abril. El concurs l'organitza l'Ajuntament amb la col·laboració de la UOC i la Biblioteca Montserrat Roig.

Un poema en QR

L'Associació CRIDEM Educa ha estrenat aquest any un concurs que vol combinar la poesia amb els codis QR. Es tracta d'un concurs de poesies de màxim 12 versos, en català, que tinguin una temàtica relacionada amb "Sant Feliu o "Sant Jordi". I la particularitat és que s'han d'enviar amb el format de codi QR al correu electrònic cridemeduca@gmail.com.

Hi ha 3 categories: de 8 a 12 anys, de 13 a 16 i més de 16 anys. Hi haurà un premi per cada categoria. Per la primera serà un lot de llibres i per les altres dues és un llibre electrònic. Hi ha temps per participar-hi fins el 15 d'abril i els premiats es faran públics el 22 d'abril. Podeu consultar les bases completes aquí.

CRIDEM Educa és una associació sense ànim de lucre de Sant Feliu que vol potenciar la creativitat, la innovació i l'emprenedoria a través de les eines digitals en tots els àmbits de la comunitat educativa.
 

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat