Actuacions a Els Pagesos abans de que arribi l’agost

El bar musical de Sant Feliu oferirà el darrer concert de la temporada el divendres 29 de juliol amb quatre sessions de DJ


Les actuacions a Els Pagesos continuaran demà amb l’actuació del trio The Mamzelles, unes noies que han creat un univers on tot és possible. Es tracta d’una actuació músico-teatral que ens explica la història de tres personatges originàries de Nebraska. Les tres noies canten històries sobre les sabatilles a l’hora de l’esmorzar, Walt Disney, les escenes de sexe on els dos es corren al mateix temps, l’involució de la generació Hanna Montana, els professors morbosament correctes, el Bòtox, el Teorema de Pitàgores i la seva família o el tequila que es deu estar prenent Déu a Honolulu en aquets instants.

El 21 de juliol, serà el torn del projecte musical anomenat Joc del Planeta. El músic Francesc Grané és la veu d’un projecte musical molt personal que combina cançons pròpies i versions de clàssics pop-rock. S’ha de destacar que algunes versions han estat adaptades al català. Francesc Grané tocarà cançons d’Smashing Pumpkins, Radiohead, Bunbury, David Bowie, Jaume Sisa, Beatles, Antònia Font o Frank Zappa.

Fins el 29 de juliol, Els Pagesos també oferirà els concerts de From Pekin, Obsesión i de quatre DJ.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat