Arrenca la cinquena edició del Cicle de Joves Intèrprets

Gasca, Mostaza Gálvez i Síbaris són alguns dels grups que actuaran aquest mes als jardins del Palau Falguera

Els jardins del Palau Falguera es convertiran en escenari de músics locals durant quatre nits dels propers dos caps de setmana. Aques any el dia 21 el cicle es traslladarà també al Casal de Joves.

El grup que encetarà el cicle aquest divendres és la banda de pop Gasca. El grup santfeliuenc va publicar fa tres anys el seu segon disc, 'Suerte', produït per David Rodríguez.

L'endemà, aquest dissabte, serà el torn dels Mostaza Gálvez, la banda dels músics Guille Mostaza i Frank Gálvez, que van publicar el primer EP del projecte el passat mes d'abril, titulat 'Restos'. 

La setmana que ve, divendres 15 es podrà actuarà el músic de pop i indie-rock Fernando Alfaro i dissabte 16 serà el torn de Jama Quartet, un conjunt de corda que interpreta peces de diversos estils, des de clàssic fins a bandes sonores.

El Cicle s'acabarà divendres 22 de juliol, tot i que en aquest cas el concert es farà en un altre lloc: al Casal de Joves. Actuarà el grup  de tecno-pop Síbaris, que fa uns mesos va publicar la triologia de versions 'Cogito ergo sum' i també el duo Betty Belle.

Tots els concerts es faran a les 8 del vespre i l'entrada és gratuïta.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat