La Coral Crescendo fa un pas endavant amb el concert "País Petit"

Per primera vegada, interpretaran un repertori llarg de memòria i incorporant moviments a l'escenari

L'aposta de la Coral Crescendo és la d'anar cap endavant i així ho estan demostrant en els seus últims projectes. L'abril passat van sorprendre interpretant la cantata La llegenda de Sant Jordi, en què van unir veus corals amb el piano i la percussió, a més d'un narrador. I ara van més enllà amb un concert molt especial: "País petit": per la coral Crescendo suposa un salt endavant perquè per primera vegada cantaran de memòria un repertori extens, acompanyats d'escena i moviment, a més de les col·laboracions de músics excepcionals. 

D'aquesta manera, la coral farà aquest concert a l'auditori del Palau Falguera, dirigits per Isabel Mantecón i acompanyats de Pere Salas a la guitarra, Albert Mallorca a la percussió, Iu Boixader al baix, Àlex Corregidor al trombó i Chris Ellison a la trompeta. El concert serà diumenge a les 19h a l'Auditori del Palau Falguera i les entrades es podran comprar a l'Ateneu, de 17h a 21h de manera anticipada, per 5 euros. A taquilla costaran 8 euros. Els nens fins a 5 anys tindran entrada lliure.

La Coral Crescendo és una secció de l'Ateneu Santfeliuenc, un projecte coral que aplega una vintena de cantaires de diferents edats que participen en projectes d'intercanvi amb diferents formacions corals i orquestrals. Està integrada dins la Federació Catalana d'Entitats Corals i treballa en la difusió del cant coral a Sant Feliu, amb activitats com tallers i cicles de música coral.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat