Quatre concerts solidaris a Sant Feliu per aquest cap de setmana

Els cors de l'Ateneu, Marta Rius, Sal i Pebre i Public Mayor, el cor i l'Orquestra UNESCO Barcelona i la ContraBaix Big Band

  • El Cor 685 és un dels cors de l'Ateneu que actuarà divendres / Foto: Antonio Onieva
    El Cor 685 és un dels cors de l'Ateneu que actuarà divendres / Foto: Antonio Onieva
  • La ContraBaix Big Band actua diumenge / Foto: Laura Montoy
    La ContraBaix Big Band actua diumenge / Foto: Laura Montoy

Isaac Santana

El primer aquest divendres 16 a l’Ateneu Santfeliuenc on el Cor de l’Ateneu, la Coral Crescendo, el Cor Sisvuitcinc i la Coral Tic tac oferiran el tradicional concert de Nadal. Dins el mateix acte, Dones amb Veu participen amb els seus versos. L’entrada al concert serà el donatiu voluntari per al Banc d’Aliments de Sant Feliu. El concert serà a la Sala d’actes de l’Ateneu a les 21:00 h.

També divendres, i a la mateixa hora, a les 21h, l'entitat Africa Stop Malària organitza un concert amb la santfeliuenca Marta Rius, i els grups Sal i Pebre i Public Mayor.  
Es farà al Casal de la Gent Gran i l'entrada costarà 5 euros, que serviran per comprar mosquiteres i, així, prevenir la malària a Gàmbia. 

Dissabte, seguint amb la tradició, la Catedral de Sant Llorenç acull el 22è concert solidari del cicle “Música contra la pobresa infantil”. Serà a les 18:30 h. quan el Cor i l’Orquestra UNESCO Barcelona i quatre solistes d’alt nivell com Maria Mateu, Marisa Roca, Beñat Eguiarte i Pau Bordas interpretaran, sota la direcció de Gonçal Comellas, el Messies de G.F. Händel. Els beneficis es destinaran als programes de família i infància que Càritas Sant Feliu desenvolupa a les comarques del Baix Llobregat, Alt Penedès, Garraf i part de l’Anoia. Podeu comprar les entrades a www.ticketea.com al preu de vint euros.

I per acabar el cap de setmana la ContraBaix Big Band farà el seu concert el diumenge 18 coincidint amb La Marató de TV3. Serà a la sala d’actes de l’Ateneu a les 12:00 h. Tot el que es recapti de les entrades, que valen 5 euros, es destinarà a la gala benèfica de la Televisió de Catalunya que enguany es dedica sobre l’ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques.

Animeu-vos a un cap de setmana nadalenc i solidari que no us podeu perdre.

Comentaris

Redacció Sant Feliu
2.

#1 Gràcies, afegim la informació.

  • 0
  • 0
Jordi San José i Buenaventura Sant Feliu de Llobregat
1.

Companyes/s,
Seran quatre concerts solidaris! El divendres, 16 de desembre, a les 21:00, l'entitat Africa Stop Malària organitza un concert al Casal de la Gent Gran., destinat a aconseguir fons per a la prevenció d'aquesta malaltia a Gàmbia. Amb l'actuació de la santfeliuenca Marta Rius, i els grups Sal i Pebre i Public Mayor.

  • 2
  • 1

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat