Èxit de la caminada popular, i ja en van vint-i-vuit!

202 persones inscrites confirmen la bona acollida d’aquesta iniciativa de l’Agrupació Excursionista Sant Llorenç. Sens dubte una magnifica resposta a l’esforç dels organitzadors que any rere any tenen cura fins a l’últim detall de la caminada.

El circuit d’enguany, amb dues possibilitats, la curta de deu km. I la llarga, de quinze, per als més caminadors, animava als que encara no havíem estrenat el gual a conèixer l’altra banda del riu.

El suc de fruita per estrenar el pot d’obsequi. Un bon esmorzar de pa amb tomàquet i embotits, les pomes “km. 0”. La magdalena amb xocolata i l’aperitiu a l’arribada  són detalls als que ja ens té acostumats “l’Agrupa” i que sens dubte els assistents agraïm moltíssim.

L’aturada per esmorzar a la porta dels aiguamolls, retorn cap al gual i el mirador a l’altra banda del riu, moment de dividir-nos entre els més caminadors i els més passejadors.

Una estona més tard ens retrobàvem al mirador del tir amb arc. Els caminadors tornaven pel camí del riu i els de la ruta mes curta ho fèiem per la pista que corre paral·lela a l’autopista fins a trobar-nos al pas soterrani que empalma amb la riera de la Salut.

I cap a la plaça de la vila a retrobar-nos tots i fer córrer el porró o els sucs i les patates fregides, moment de sentir-se un xic herois per haver arribat entre els trenta primers malgrat que els anys ja pesen.

I apa. A veure quina en pensen els de “l’Agrupa” per l’any que ve, que aquests no paren!

 

 

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat