Qui som

Fetasantfeliu és un diari digital de Sant Feliu de Llobregat, gestionat per la cooperativa de socis i sòcies Sant Feliu Viu SCCL. El diari va néixer l'any 2010 amb la voluntat informar del dia a dia local, de l'activitat política i cultural, així com fer-nos ressò del batec de les entitats i la ciutadania. A més de ser un diari digital, també tenim l’objectiu d’oferir espais de debat als ciutadans i per això organitzem cada any un cicle de tertúlies de periodisme i actualitat.

El diari va néixer amb una versió en paper, en format revista trimestral, durant els primers dos anys. Des del 2014 que hem editat la publicació en paper de L'Anuari, un recull del més destacat de l'any en 80 pàgines.

Consell Rector

Els membres del consell rector de Sant Feliu Viu SCCL som en Jordi Ferrer, el Marc Rius, la Judit Espert, la Mireia Amigó, l'Andreu Carpi i l'Arnau Picón. Ens podeu escriure a consellrector@fetasantfeliu.cat.


Equip de Redacció 

Cap de redacció: Carme Verdoy (redaccio@fetasantfeliu.cat)
Col·laboradors:  Alba Ruiz, Anna Rovira, Isaac Santana, Jordi Jiménez, Marta Lacima, Mireia Mullor, Pau Grané, Sandra Torres. També comptem amb la gentilesa del diari digital esportiu: Esport blanc i blau (futbol)
Blogs i canals temàtics: redacció a càrrec de socis.

Fotografia

Marc Rius (marc@fetasantfeliu.cat)

Sergi Costa

Publicitat

Xavier Lorenzo (publi@fetasantfeliu.cat)