Qui som

Fetasantfeliu és un diari digital de Sant Feliu de Llobregat, gestionat per la cooperativa de socis i sòcies Sant Feliu Viu SCCL. El diari va néixer l'any 2010 amb la voluntat informar del dia a dia local, de l'activitat política i cultural, així com fer-nos ressò del batec de les entitats i la ciutadania. A més de ser un diari digital, també tenim l’objectiu d’oferir espais de debat als ciutadans i per això organitzem cada any un cicle de tertúlies de periodisme i actualitat.

El diari va néixer amb una versió en paper, en format revista trimestral, durant els primers dos anys. Des del 2014 que hem editat la publicació en paper de L'Anuari, un recull del més destacat de l'any en 80 pàgines.

Consell Rector

Els membres del consell rector de Sant Feliu Viu SCCL som en Jordi Ferrer, el Marc Rius, la Judit Espert, la Mireia Amigó i el Roger Carbó. Ens podeu escriure a consellrector@fetasantfeliu.cat.

Equip de Redacció 

Cap de redacció: Carme Verdoy (redaccio@fetasantfeliu.cat)
Col·laboradors:  Anna Rovira, Arantxa Sánchez, Jordi Jiménez, Jordi Muñoz, Pau Grané, Roger Carbó. També comptem amb la gentilesa del diari digital esportiu: Esport blanc i blau (futbol)
 
Blogs i canals temàtics: redacció a càrrec de socis.
 
Blogs d'opinió
 
Aquest apartat vol ser una finestra plural d'opinions diverses dels socis i sòcies de Fetasantfeliu. Totes les persones sòcies del projecte poden disposar d'un blog d'opinió. Fetasantfeliu no es fa responsable de les opinions que s'hi manifestin.

Fotografia
Marc Rius (marc@fetasantfeliu.cat)

Publicitat
publi@fetasantfeliu.cat