Santfeliuesfera

 • AMPA Miquel Martí i Pol

  23 GENER: ESCOLA DE FAMÍLIES:TRANSICIONS A LA PRIMERA INFÀNCIA COM GESTIONAR ELS CANIVS D'ETAPA 0-6 ANYS

  Adreçat a: pares, mares, mestres i majors de 18 anys interessats
  A càrrec de: Bea Casanovas, terapeuta gestalt i coach

  Data: Dimecres 23 gener, 17h (es demana puntualitat i assistència durant les 4 h)
  Lloc: Escola Monmany

  ** Informació general i dades d’interès
  • Les activitats són gratuïtes (places limitades)
  • Cal fer inscripció prèvia a: suportampas@santfeliu.cat
  • Servei d’acollida per infants de 3 a 12 anys (prèvia inscripció i mínim assistència)
  • Agraïm puntualitat en l’hora d’arribada i respectar sempre que sigui possible les hores de finalització..

 • Sant Feliu Music

  LUIS PASTOR A LA SALA ELS PAGESOS


  Luis Pastor arriba a Barcelona aquest gener per presentar el seu nou llibre juntament amb Paco Ibáñez i Serrat. Aprofitant la visita a la ciutat, el mític cantautor passarà pel Baix LLobregat per a oferir-nos un concert inoblidable. El dimecres 17 actuarà a L'Oncle Jack d'Hospitalet i el dijous 18 a la sala ELS PAGESOS de Sant Feliu de Llobregat.
  Entrades 10€ disponibles al bar.


  A partir del minut 22 del programa ARTIC de BTV podeu veure l´entrevista que li van fer el dia 16 de Gener.

 • Jordi San José (ICV) Sant Feliu

  17/01/18: emocionat! (1/2); les meves paraules de presentació de la roda de premsa.

 • Biblioteca Montserrat Roig

  Febrer al Punt TIC  Al febrer hi haurà més formacions al Punt TIC de la biblioteca. Continuarà el Club Maker i també es faran tallers d'ofimàtica bàsica, tràmits online i activitats infantils (Littlebits i Reciclebots). Són gratuïts i ja t'hi pots apuntar. Consulta la programació i més informació al blog de Sant Feliu Innova.

 • Biblioteca Montserrat Roig

  Taller d'escriptura "Relats de viatges"  El dijous 18 de gener farem la segona sessió "Relats de viatges", un taller d'escriptura creativa per trobar el teu estil propi en la descripció de viatges exteriors i interiors.

  Si t'agrada escriure, no t'ho pots perdre, encara t'hi pots apuntar.

  Les següents sessions seran els dijous 18 i 25 de gener, de 18 a 20 h, a la Sala Joana Raspall (Planta 0).

  És una activitat gratuïta i les places són limitades.

 • Jordi San José (ICV) Sant Feliu

  Dimecres i dissabte, tothom al barri de la Salut!

 • Cercle Català de Col·leccionisme

  Activitats previstes per a aquest primer trimestre de 2018

  GENER, 1718.15 hores. -Presentació del full d’àlbum número 8 amb tots els segells personalitzats del 2017  (seu social del Cercle) 18.30 hores.- 36a Tertúlia de col·leccionisme “El paper moneda d’Aragó”, a càrrec de Pere Martí (seu social del Cercle)
  FEBRER, 1418.15 hores.-Presentació del 1r segell personalitzat de l’any 2018: Rosa "Nevada" de Pere Dot(seu social del Cercle)18.

 • Agustí Vilar - Bloc Opacline

  Pinacoteca i escolania, a l’abast de capacitats diverses

  Per què persones cegues en una pinacoteca de pintura? Doncs, perquè veure no és exclusiu de les persones que hi veuen. Manel Plana m’ho fa endevinar amb els carbons de Rembrandt tot just endrapa. Té una gana de llop, però, … Continua llegint →

 • Jorge Botella

  Luminosidad en las ópticas

  La luminosidad de un objetivo  depende de su máxima apertura. Es decir, del número f menor que puede adoptar para una determinada focal. ... Ya que, habitualmente, la apertura máxima de un objetivo también puede variar con la distancia focal (en caso de ser objetivo zoom).

  La luminosidad se mide con la letra f seguido de un número. Por ejemplo "f/1.4" en una óptica de 50 mm, esto quiere decir que es una óptica muy luminosa.

 • Joana Raspall

  El tres i el quatre


  Un nou poema musicat que s'inclou a un nou llibre.Aquesta cançó i d'altres de la Joana Raspall musicades i cantades per Samfaina de colors es poden trobar  al ling que
  hem posat més a baix.  Al novembre del 2017, fa només 3 mesos, l'editorial de música BOILEAU va posar a la venda aquest suggerent llibre de la Maria Bras-Amorós i en Toni Giménez.

  Només pegar-li un cop d'ull, es descobreix que tot plegat va més enllà d'un recull exhaustiu i pràctic de cantarelles, cançons i poesies amb contingut relacionat amb les matemàtiques.

 • Jordi San José (ICV) Sant Feliu

  4 mesos després... continuo de baixa.

 • Biblioteca Montserrat Roig

  Necessites un lloc per estudiar?

  L'aula d'estudi romandrà oberta fora de l'horari habitual de la biblioteca, per tal de facilitar un espai a tots els estudiants que ho necessitin.

  Del 12 de gener al 9 de febrer de 2018 obrirà tots els dilluns al matí, de 10 a 14 h; de dilluns a divendres de 20.30 a 23 h; els dissabtes de 16 a 23 h i els diumenges de 10 a 14 h i de 16 a 21 h.

  L'accés a l'aula d'estudi és per l'entrada dels jardins de la Torre del Roser (a l'altra banda de l'entrada principal de la Biblioteca, baixant les escales).

 • Cercle Català de Col·leccionisme

  Presentació del full d'àlbum número 8 dels segells personalitzats de Sant Feliu


  El full d'àlbum número 8 conté els segells personalitzats número 47 (2016) i els segells personalitzats números 48 al 53 (2017). Serà presentat el dimecres 17 de gener, a les 18.15 hores, a la seu social del Cercle. Els socis el podran adquirir al preu especial de 22 euros.**La hoja de álbum número 8 contiene los sellos personalizados número 47 (2016) y los sellos personalizados números 48 al 53 (2017).

 • Jorge Botella

  Fotografía de botellas

  Si sois distribuidores, agencias o bien bodegas y estáis interesados en realizar una fotografía de una botella, os voy a explicar como funciona el sistema de realización de fotos.

  El sistema lo he protocolizado, os explico los pasos que sigo para que la fotografía de la botella sea perfecta o casi.

  Envío.- de la bodega a mi estudio, por mensajería o bien transporte tradicional, según la urgencia que tenga el emisor del producto.

 • Biblioteca Montserrat Roig

  L'hora del conte en anglès: Storytime for babies


  Kids&Us et convida a l'hora del conte en anglès per als més petits:

  Story time for babies. Where do you live?

  Activitat adreçada a infants de 0 a 3 anys.
  Amb inscripció prèvia a la biblioteca.

  Dissabte 13 de gener a les 11 h.

  Sala Joana Raspall (Planta 0).


 • Jorge Botella

  Cómo coger la cámara fotográfica

  Un acto tan sencillo como sujetar la cámara de fotos, tiene ciertas dificultades, sobretodo cuando la cámtra lleva enclastrada un gran zoom o teleobjetivo.

  Sujetar bien o mal una cámara fotográfica, significa que en según que tipos de exposiciones largas, las fotos nos puedan salir movidas.

  La técnica consiste en coger bien la cámara, los brazos han de estar pegados al cuerpo para evitar en lo posible movimientos.

 • Antonia Cauhé

  Ceps

  Una aquarel·la de petit format inspirada en les vinyes del Baix Gaià.

 • Cercle Català de Col·leccionisme

  25a Exposició filatèlica a Vilafranca del Penedès (del 12 al 21 de gener)


  La mostra té caràcter competitiu i compta amb el tema d’honor dedicat a la vitininicultura, es podrà visitar fins el dissabte dia 20 de gener de 6 a 8 del vespre i els dissabtes i diumenges també de 10 a 2.En la inauguració oficial d’aquest divendres es presentaran els segells personalitzats realitzats amb motiu d’aquesta celebració i dedicats al metge vilafranquí Antoni Comas Torregrossa, autor del primer manual de filatèlia publicat a l’estat espanyol i, a més, escrit en llengua catalana.

 • Biblioteca Montserrat Roig

  Aula de Cinema

  En la propera cita de l'Aula de Cinema ens visitarà Oriol Bonals que ens parlarà del so al cinema.

  L'Aula de Cinema és un projecte conjunt de l’Escola de Cinema i Audiovisuals de Catalunya (ESCAC) i la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona que pretén acostar la cultura cinematogràfica i el món del cinema professional a la ciutadania. 

  Divendres 12 de gener a les 11.

 • Jorge Botella

  La fórmula perfecta

  La fórmula para realizar la fotografía perfecta:


                                                  Luz + Instante + Composición = Imagen  Luz:- Si no hay luz no hay fotografía, bueno si que puede haber, pero en general podemos decir que las fotografías necesitan como base la luz.
  Esta luz nos dará el color, el tipo de color,  también el blanco y negro, que es una forma de color, pero con menos gama cromática.