Santfeliuesfera

 • Joana Raspall

  Vall d'Uixó 24 de maig 2018

  Homenatge a Vall d'Uixó

  Ahir per la tarda, als jardins del Palau de Vivel de la Vall d'Uixó ( Castelló) un centenar de menuts i menudes de les dotze escoles de la ciutat, de la xarxa de biblioteques, joves dels tres Instituts i amics de la poesia varern recitat poemes de la JOANA RASPALL acompanyats amb música de guitarra.
  Al llarg del mes de maig, l'alumnat de les escoles ha treballat la figura de la poetessa i llurs poemes.

 • Cercle Català de Col·leccionisme

  Nova campanya de difusió del col·leccionisme a Sant Feliu de Llobregat

  Aquesta setmana començarà la 14a Campanya de difusió del col·leccionisme a la nostra ciutat. L'objectiu principal és trobar persones aficionades al món del col·leccionisme, amb ganes de participar activament dins de l'associació, amb compromís per la cultura.

  Esta semana comenzará la 14ª Campaña de difusión del coleccionismo en nuestra ciudad. El objetivo principal es encontrar personas aficionadas al mundo del coleccionismo, con ganas de participar activamente dentro de la asociación, con compromiso por la cultura.

 • EUiA Sant Feliu

  [sense títol]

  Maig 2018: idees, reptes i feina en Comú
  Aquest setmana s'obre el termini per constituir les Assemblees de Catalunya en Comú a les localitats i també a Sant Feliu.
  Des d’EUiA Sant Feliu i d’arreu, encarem aquest repte amb il•lusió i amb la força que ens dona veure plasmat, ara ja en un nou subjecte polític, allò pel que vàrem apostar ja al 2012 i al 2016 a les nostres VI i VII Assemblees, a Sabadell i a Barcelona; la confluència de moltes persones al voltant d’unes idees antigues però no antiquades, les de la llibertat, igualtat i fraternitat.

 • Joana Raspall

  nou disc poemes Joana Raspall

  Carles Cuberes se siente entusiasmado(a).28 min · Visca!! Ja és aquí! Emoció absoluta de tenir entre les mans el disc "Papallones". Dos anys després de quedar fascinat pels versos que la Joana Raspall va escriure dirigits als més petits, el disc amb les cançons basades en alguns d'aquests poemes ja és una realitat. Potser els darrers sis mesos han estat els de més feina, però alhora els més emocionants.

 • Joana Raspall

  Els amics de la Joana

  Joana Raspall ha retuitat Izaskun Arretxe @Izaskunarretxe "La Joana Raspall, l'única autora que els fills ensenyen als pares" @ernestcauhe, nét de Joana Raspall presenta al @firalitterarum  l'app Un món de poesia. La trobareu en català, però també en anglès @JoanaRaspall @IRLlull @lletres @albertpujolm 7h Joana Raspall @JoanaRaspall Moltíssimes gràcies!

 • Sant Feliu Music

  CONCERTS DIVENDRES 25 DE MAIG

  MICHEL OLIVERA EN CONCERT AL CONTRABAIX  Michael Olivera presenta el seu primer treball com a lider. El bateria i percussionista de Santa Clara, Cuba està vinculat estretament amb l’escena jazzística espanyola i sorprèn, no ja pel seu virtuosisme amb les baquetes, sinó per la seva capacitat per llegir la música, component un jazz personal que beu molt i bé de tradicions com el cançoner yoruba.

 • Jorge Botella

  El volumen de los colores

  Una de las técnica de composición es conocer el valor de los colores, así cuando componemos podemos jugar con este elemento, para dar más o menos importancia dentro de la imagen de elementos que queramos destacar.
  Dentro del abanico casi infinito del número de colores podemos definir dos tipos, los claros y los colores oscuros, cada tipo tiene unas características determinadas.
  Los colores claros dan la sensación de agrandar los objetos, los colores oscuros dan la sensación de comprimir los objetos.

 • Lourdes Borrell

  Perdre un llençol a cada bugada


  El Ple del mes d'abril va ser un exemple d'aquesta afirmació.Cada cop que l’indepentisme “tensa la corda” per suports.Tots els grups polítics van rebutjar la moció que va presentar Ciutadans per retirar la pancarta, que fins llavors era al balcó de l'Ajuntament, amb l'excepció del proponent i el Partit Popular i l'abstenció del grup de Veïns.Una pancarta que reclamava "llibertat i diàleg" com a fórmula per abordar la sortida a la situació política que s'està vivint a Catalunya des de fa més de 5 anys.

 • Jorge Botella

  Conservar fotografías en papel

  Conservar fotografías en papel

  Las fotos se deberían guardar en habitaciones con poca humedad y temperatura estable, entre los 18 - 20 grados centígrados. Cosa que no siempre es posible.

  La luz es el peor enemigo de las fotografías, mejor guardar las fotos en un cajón, evitando la entrada de la luz.

  No guardar las fotos entre papel de periódico, ya que ese tipo de papel es muy ácido y deteriora las imágenes si las guardamos en cajas de cartón intentar averiguar que la acidez del cartón sea neutra.

 • AMPA Miquel Martí i Pol

  The chocolate box girls 1. cor de cirera  7. "THE CHOCOLATE BOX GIRLS 1. COR DE CIRERA,  CATHY CASSIDY "Una sèrie encantadora i plena de sorpreses com una capsa de bombons!
  La Cherry, l’Skye, la Coco, la Summer i la Honey. Cinc noies, cadascuna amb una història diferent per explicar. Quina serà la teva preferida?La Cherry acaba de mudar-se amb el seu pare a una casa nova on l’esperen una mare i quatre germanes noves.

 • Sant Feliu Music

  LOS GANGLIOS A LA SALA ELS PAGESOS
 • AVV Roses de Llobregat

  Asamblea General Extraordinaria

  Estimado/a socios/as:Os recordamos la Asamblea General Extraordinaria que se celebrara el próximo jueves 31 de Mayo de 2018, a las 19:00h en primera convocatoria y a las 19.15h en segunda, en el Centro Cívico Roses, (c/ Verge del Pilar, 30), para tratar el siguiente orden del día:
  1.  Lectura y aprobación, del Acta de la Asamblea anterior.
  2.  Disolución o continuidad de la asociación.

 • Sant Feliu Music

  #nocallarem @FreeValtonyc 23 maig manifestació

  La maquinària apiconadora de la casta judicial espanyola continua amb la seva autoimposada funció - conversió en un Torquemada de segona divisió!
  Si res no ho impedeix Valtonyc anirà a la garjola en pocs dies.
  Com a societat civil que lluita a favor de la Llibertat d'Expressió, el moviment #Nocallarem convoca tot un seguit de manifestacions, una de les quals ens cau a prop: el dimecres, a les 19h, ens trobarem a la Pça de Sant Jaume (Bcn) per reclamar la Llibertat de Valtonyc i de tots els encausats al llarg d'aquesta creuada puritana que ens envaeix.

 • Joana Raspall

  Miniliteratura


  Exercici que la Joana Raspall va fer, té altres escrits més llargs, escrits que es poden llegir en català i castellà solament canviant algun accent.
  MINILITERATURA.


  LA PIANISTA


  Es una romàntica pianista, alta, morena, de cintura flexible, de boca roja, sensual, però oh, ironia!, no la ronda ni un simple admirador.
    Està desesperada, desanimada.

 • AMPA Miquel Martí i Pol

  AMB LA JORNADA INTENSIVA, TANQUEM EL DESPATX DE L'AMPA FINS EL CURS QUE VE!


 • Sant Feliu Music

  CETERIS I MAI EN CONCERT


  Dins el programa LluiRL´art aquest divendres hi ha l´actuació del grup : CETERIS

  i el mateix divendres a la sala ELS PAGESOS podeu disfrutar de la banda: MAI   

 • Joana Raspall

  Llibre memòries Montserrat Abelló.

  Montserrat Abelló en el seu llibre "El miracle és viure" 2015, fa menció a la trobada amb la Joana Raspall.
  Ella va dir, es creía la poeta més gran viva, i quan va saber que la Joana Raspall celebraba l'any 2013 el centenari, no va dubtar en voler conèixe-la, ella en tenia 95.
  Jo hi era present i va ser una trobada molt maca de veure-la.
  La Montserrat Abelló s'aquivoca al dir que el poeta Agustí Vilar estaba a la segona trobada, va ser a la primera.

 • Cercle Català de Col·leccionisme

  32a EXPOFIL: Veredicte del Jurat de la FECAFIL


  VEREDICTE DEL JURAT DE LA FEDERACIÓ CATALANA DE SOCIETATS FILATÈLIQUES
  CATEGORIA COMPETICIÓ
  TEMA D’HONOR (FESTES I TRADICIONS)1r premi, amb  75  punts,  per a Amadeu Puchal Sanahuja, amb la seva col·lecció “Festes i Tradicions”, trofeu Cicles Enric2n premi, amb  70  punts,  per a Joan Gasulla Salvador,   amb la seva col·lecció “Trajes típicos de España”, trofeu Cercle Català de Col·leccionisme
  TEMÀTICA  1r premi, amb 90  punts,  per a Enric Tena Giner,  amb la seva col·lecció “JJOO Barcelona 1992”, trofeu Federació Catalana de Societats Filatèliques2n premi, amb  85  punts,  per a Vicenç Pastor Perdiguero,   amb la seva col·lecció “Mi pequeña reina la bicicleta”, trofeu  HILBAR3r premi, amb   80  punts,  per a José Manuel Tortolero Fernández,       amb la seva col·lecció “Marcofilia de futbol”, trofeu Running4t premi, amb  75 punts,  per a Emili Parcet Muñoz,   amb la seva col·lecció “Thànatos: la mort a la filatèlia”, obsequi de CARLIN5è premi, amb  60 punts,  per a Sebastià Lorenzo Torelló,   amb la seva col·lecció “Esports”, obsequi de Llibreria Ossó
  AEROFILATÈLIA1r premi, amb 85  punts,  per a Antonio Ferrer Criado,  amb la seva col·lecció “Primers vols de Lufthansa”, trofeu de l’Assessoria Baix
  FILATÈLIA TRADICIONAL (PAÏSOS)  1r premi, amb 75 punts,  per a Joaquin Gargallo Villanueva,       amb la seva col·lecció “Açores i Madeira”,  obsequi de RAKÚ2n premi, amb 70 punts,  per a Albert Miquel Ges,       amb la seva col·lecció “Segells benèfics d’Espanya (1944)”, trofeu Caixabank

  CATEGORIA EXHIBICIÓ  (quadres i vitrines)Feli Royo Milán, amb la seva col·lecció “Papallones del món”, obsequi de la Joieria rellotgeria Sancho”Pepi Moya Campoy,  amb la seva col·lecció “Cupons ONCE, Gegants d’Espanya”, obsequi de RAKÚRamon Artigues, amb la seva col·lecció “cromos de la Història de Catalunya”, trofeu OxfordErnest García García, amb la seva col·lecció “Isla Decepción”, Diploma de participacióHilari Barahona Mansilla, amb la seva col·lecció “Monedes i bitllets”, trofeu Seven’sEquip del Cercle, amb la seva col·lecció “Sotagots”, obsequi de Can Plana
   COL·LECCIONS FORA DE CONCURS
  Pere Martí Guasch, amb la seva col·lecció “Festes i Tradicions”, trofeu CaixabankJoan Isern López, amb la seva col·lecció “Catalunya.

 • Cercle Català de Col·leccionisme

  Fotografies destacades de la 32a EXPOFIL de Sant Feliu de Llobregat

  Inauguració oficial (dissabte 12 de maig)
  Insígnia d'Honor FECAFIL 2018 per a Pere Lambea
  Insígnia d'Honor 2018 per a Hilari Barahona
  Dinar de Germanor Restaurant Unió Coral
  Dinar de Germanor Restaurant La Unió Coral

  (Fotos de diversos autors per a l'Arxiu del Cercle)

 • Jorge Botella

  Surfistas VII