Santfeliuesfera

 • Oriol Bossa

  Una nova eina per Sant Feliu


  Això va de Sant Feliu!! I tant que va de Sant Feliu, i per això dissabte passat, 12 de gener, presentàvem, en una plaça d’Alfons Comín plena de gom a gom, la Secció de barri d’ERC-Falguera. Va de Sant Feliu, i va del barri Falguera, i de l’esmentada plaça, del carrer Sant Josep i del carrer del Pla i de la neteja, la il·luminació, i per això aquesta secció de barri perquè volem que el barri Falguera sigui capital en el Sant Feliu del futur.

 • Joana Raspall

  Passejada en moto

 • Viatges i altres

  Ruta Transilvania


  Aquest estiu vaig fer un viatge a Romania.
  Anada i tornada amb avió i onze dies amb cotxe llogat.
  La ruta aproximada és la que marca el mapa.

  Romania és un país poc conegut i ens va agradar, El paisatge és verd, amb forces rius i muntanyes. Les edificacions varien molt del nord al sud.Hi ha uns edificis que són dignes de veure, els monestirs i construccions de les diferents zones , són tant diferents i tant originals, que fa que el viatge vagi sent interessant.

 • AVV Roses de Llobregat

  Reunió amb el cos de bombers de Sant Feliu  Aquest matí ens hem reunit l’Associació de veïnes i veïns de Roses de Llobregat i membres de la Comissió de Pensionistes amb la direcció del Parc de Bombers de Sant Feliu.
  El principal objectiu de la reunió ha sigut conèixer de primera mà la situació de precarietat laboralen què es troba el cos de bombers a la nostra ciutat.
  Durant la sessió s'han tractat diferents temes com ara la manca de personal.

 • Les meves coses

  NIT DE REIS - - NIT MAGICA


  NIT DE REIS -  NIT MÀGICA
  Molts anys podran passar, pero de la NIT d’avui, tinc tant ... per recordar
  avui una vivença, vull explicar,
  els Reis, llavors per tota “ la carretera solen passar”no em cal ni els ulls tancar, per veurem preparadagorro, bufanda,  el “ fanalet a la mà “ tots grans i petitsesperar, esperar, fins que una llum de torxes veiem baixaramb el coll adolorit, de tant, i tant, estirar.

 • Sant Feliu Music

  EL SOBRINO DEL DIABLO A ELS PAGESOS
  http://www.elspagesos.com/cat/agenda

 • Joana Raspall

  Resenya del llibre Solcs

  Resenya feta per Pere Martí a les revistes:

  El 3 de Vuit de Vilafranca.
  El 9 Nou" de Vic:  (7-12-18), al suplement “El 9 Magazín”, p. 9. "El Vallenc" de l'Alt Camp: (7-12-18), p. 40. ”Nova Conca" de la Conca de Barberà: (14-12-18), p. 29.

  Parlem de llibres
  Pere Martí i Bertran


  Art i poesia de bracet

  L’any Joana Raspall va deixar un reguitzell de propostes i activitats de tota mena.

 • Sant Feliu Music

  CONCERT DE REBIRD, SIBARIS I PLANE

  PLANE FAN LA PRESENTACIÓ DEL SEU NOU EP "CUÁNTICO" A LA SALA IBERIA I PER AQUEST MOTIU COMPTARAN AMB DOS GRUPS CONVIDATS : REBIRD I SIBARIS.

 • Cercle Català de Col·leccionisme

  Pròxima reunió del Cercle Català de Col·leccionisme  Dia: 9 de generHora: 18 Lloc: Seu social (C/ Vidal i Ribas, 23-25, primer pis despatx 5)

 • Cercle Català de Col·leccionisme

  L'any que ve seguiran les tertúlies de col·leccionisme al Cercle • Cercle Català de Col·leccionisme

  El Cercle homenatja un soci: Joan Paredes. Sempre estaràs amb nosaltres! • Cercle Català de Col·leccionisme

  Curiositats de l'any 2018 (exposicions i mostres)


 • Cercle Català de Col·leccionisme

  Curiositats de l'any 2018 (aniversaris Emili i Jordi)


 • Cercle Català de Col·leccionisme

  Memòria d'activitats del Cercle Català de Col·leccionisme (III)

  3.-      Difusió del col·leccionisme
  Segells personalitzats de Sant Feliu de Llobregat. L’any 2018 s’han editat 6 segells personalitzats més, aquests són els números 54 al 59, que van ser presentats en diverses dates de l’any. També es va editar el full d’àlbum núm. 9 per posar-hi tots aquests nous segells.                                                                    Tertúlies de col·leccionisme36a Tertúlia: 17 de gener.

 • Cercle Català de Col·leccionisme

  Memòria d'activitats del Cercle Català de Col·leccionisme (II)


  2. Actes i reunions socials
  Assemblea General Ordinària. (14 de febrer de 2018). Celebrada a la seu social del Cercle (C/ Vidal i Ribas, 23-25, primer pis, despatx 5) el dia 14 de febrer,  a les 18.30 hores. Entre d’altres punts de l’ordre del dia, es va escollir la Junta Directiva per a aquest any, que estarà composta per les persones següents: president: Pere Martí; vicepresident: Antonio Ferrer; secretari: Joan Gasulla; tresorer: Miquel Martí; vocals: Ferran Torras, Joaquim Gargallo, Jordi Campderrós i Sebastià Lorenzo; President d’Honor: Emili Parcet.

 • Joana Raspall

  Tot Lleida, article sobre carrer Joana Raspall

  Els quatre carrers de Lleida ja llueixen les noves denominacions que substitueixen els anteriors noms franquistesLa Paeria ha col·locat provisionalment vinils damunt de les plaques velles a l'espera de disposar de les definitives Per totlleida Última actualització Des 29,2018

  ACN Lleida .- L’Ajuntament de Lleida ha dut a terme el canvi de nom dels quatre carrers dedicats a persones vinculades amb el franquisme per les noves denominacions que la Paeria ha donat a aquestes vies, tal com es va comprometre l’alcalde Fèlix Larrosa.

 • Joana Raspall

  Carrer Joana Raspall a Lleida


  Segre.com
  https://segre.com/noticies/lleida/2018/12/28/la_paeria_comenca_reemplacar_els_noms_franquistes_quatre_carrers_64392_1092.html

  28-12-2018
  La Paeria comença a reemplaçar els noms franquistes de quatre carrers
  ·         S. COSTA D./ M. MARQUÈS
      


        
  Les antigues denominacions encara segueixen en alguns senyals || Col·loca un vinil amb el nom de les dones que els substitueixen sobre les actuals plaques
  L’ajuntament ha començat aquesta setmana a reemplaçar els noms dels carrers Alcalde Recasens, Alcalde Areny, Germans Recasens i Sangenís Bertran pels de Rosa Parks, Joana Raspall, Germanes Mirabal i Dolors Lolín Sabaté, respectivament, després que l’alcalde Fèlix Larrosa anunciés el novembre passat que suprimiria els primers noms per la seua vinculació b la rebel·lió militar que va provocar la Guerra Civil el 1936 o perquè van col·laborar amb la dictadura franquista.

 • Sant Feliu Music

  ONLY MOORE A ELS PAGESOS
 • Les meves coses

  CONVERSACIONES CON MI GATO !!.


  CONVERSACIONES CON MI GATO !!.

  !. NAVIDADES BLANCAS !
  Whisky: quiero comentarte, que en verdad, tu, y yo, hemos pasado unas Navidades, Blancas ,de “ narices “ esta ha sido nuestra, triste realidad,

  cuatro días, incomunicados, 12 paquetes de pañuelos, usados, por suerte, sola no he estado, pues ni un momentote has movido, de mi lado.cual galán enamorado, a los pies de mi cama, has estado ,

  ni pensar quiero ¿ quizás, esperando un fatal ….

 • CC Veïns per Sant Feliu

  TEMAS MUNICIPALES BOLETÍN Nº 33 DE VEÏNS PER SANT FELIU