Santfeliuesfera

 • Les meves coses

  NO HE POGUT EVITAR, FOTOGRAFIAR  NO HE POGUT EVITAR,  FOTOGRAFIAR
  Em refereixo. aquesta imatge,a les formes de treballar,ho sento la meva intenció, no es de riure
  Al contrari, la situació em fa pensar,veure com aquest treballador,la calor, el posar aviat,  a una solució cercar,
  com s’evita el sol quant a la platja, el dia passaràs ?
  Senyor !, si esta clar,sota un para-sol, el sol, es pot evitar,
  ni un segon, estic segura, gràcies al seu enginyva trigar, la solució, trobar
  Per res, el meu escrit es motiu de broma, La imatge, em va fer reflexionar, perquè,el meu marit, que era encofrador,mai la idea, del para-sol pel cap,  no li va poder passar ?.

 • Antonia Cauhé

  Taca

  Practica de taca subtil, aquarel·la 28x38cm

 • Sant Feliu Music

  VIII CICLE MÚSICS ALS JARDINS DEL PALAU (2)

 • Las cosas de Jordi Bart

  DESCARGAR VIDEOS DE FACEBOOK O YOUTUBE, O CUALQUIER SITIO WEB


  DESCARGAR VIDEOS DE FACEBOOK O YOUTUBE, O CUALQUIER SITIO WEB
  (Sin instalar aplicaciones, de manera directa)
  Para descargar cualquier video de Facebook o youtube o de cualquier otro sitio web es tan sencillo como copiar el lugar del enlace de video o direccion web y pegarlo en el luagr del enlace que añado y darle a descargar en el formato que se desee.

  NOTA: Para descargar desde un telefono celular se debe entrar en el facebook desde el navegador para podr copiar la direccion de enlace, al igual que youtube etc.

 • Sant Feliu Music

  "UNA NOCHE DE ROCK&ROLL" DISSABTE DIA 7 DE JULIOL • Cercle Català de Col·leccionisme

  Opuscle: "Telegrafía de España. Timbres e impresos del servicio"

  Llibre de petit format (opuscle, 25 pàgs.) que va editar l'any 2010 el Club de Col·leccionisme de Mallorca, del qual n'és l'autor el nostre consoci Jordi Campderrós Recasens. Un interessant treball sobre la telegrafia a Espanya. Enhorabona!
  ***Libro de pequeño formato (opúsculo, 25 págs.) que editó en 2010 el Club de Coleccionismo de Mallorca, del que es autor nuestro consocio Jordi Campderrós Recasens.

 • Cercle Català de Col·leccionisme

  Llibre i exposició "Sant Feliu desaparegut"

  Un moment de la presentació al Saló dels Àustries al Palau Falguera
  Llibre d'imatges sobre Sant Feliu de Llobregat del qual n'es coautor el nostre consoci i amic Josep Maria Gelabert junt a M. Luz Retuerta. Moltes felicitats pel treball.

 • Jorge Botella

  Cámaras para nuestras vacaciones

  Cámaras las hay de todo tipo, las hay grandes y pesadas,  pequeñas y muy frágiles, hay cámaras que se pueden sumergir en el agua; hay cámaras discretas y otras voluminosas, compactas, con ópticas intercambiables; algunas hacen video, bueno en la actualidad casi todas, pero algunas hacen video con calidad 4K; en fin que tenemos  todo tipo de cámaras, alguna seguro que se ajusta a nuestras necesidades.

 • Joana Raspall

  105 ANIVERSARI - CELEBRACIÓ

  A la sala Joana Raspall de la Biblioteca "Montserrat Roig" de Sant Feliu de Llobregat avui s'ha fet un recordatori a la Poeta, amb música, video i poemes.
  fotos: Ruben

 • Sant Feliu Music

  Vlll CICLE MÚSICS ALS JARDINS DEL PALAU (1)


  Aquest divendres 6 de Juliol comença el VIII Cicle Músics als Jardins del Palau que abans es deia Cicle de Joves Interprets.Els encarregats de la inauguració serán Delafé i La Bien Querida. • Cercle Català de Col·leccionisme

  XXV Trobada de col·leccionistes de Corbera de Llobregat


 • Jorge Botella

  Tipos de fotómetros

  Un fotómetro es un aparato o una herramienta que sirve para medir la luz de una escena y sirve para calcular la exposición correcta.

  Hay dos modos de medir la luz, por un lado está la medición de la luz reflejada, que es la que solemos hacer constantemente desde la cámara otra forma de medir la luz es la luz incidente y es medir la luz desde el punto donde está el objeto hacia la cámara.

 • Joana Raspall

  JOANA RASPALL. LINGÜISTA I POETESSA PEL CARRER.


  https://imatgies.blogspot.com/2018/06/joana-raspall-una-linguista-pel-carrer.html

  Troben un blog que cerca noms de poetes i lingüístes a carrers.


  JOANA RASPALL. LINGÜISTA I POETESSA PEL CARRER.

   Hi ha uns arbres que ensafranen, ves per on, moltes places i carrers dels pobles del nord. 
  A l'eixample, ja perifèric, de Sant Feliu de Llobregat aquest posat groguenc, dissortadament de moda, festeja amb el lila de la xicranda, de tradició salvatiana i femenina.

 • Sant Feliu Music

  JUST FOR ONE DAY - CONCERT TRIBUT A DAVID BOWIE


  VIII CICLE DE MÚSICS AL JARDINS DEL PALAU FALGUERA14 JULIOL (19 h.)


  Uhm, està bé. Ja se que nosaltres diem moltes vegades allò de kill your idols i que presumim d’iconoclastes, que punxem a tot volum el No more heros dels Stranglers i no se quantes xorrades més. Sí, es cert, però això no està renyit amb el reconeixement que la figura i obra de David Bowie té sobre les nostres vides.

 • Joana Raspall

  Catorze, recorda l'aniversari 105 de la Joana Raspall

  PoesiaEndavant! On hi ha el teu peu no n’hi cap d’altreJoana Raspall Especial: Poesia
  Arxivat a: Biblioteca, poesia, poema, Joana Raspall, Endavant!"Estic molt contenta perquè a casa m'han protegit molt i m'han deixat fer la meva vida sense imposicions. Estic molt contenta de poder fer tot el que tinc ganes de fer, que no és gaire, però no és poc."

  Ho deia Joana Raspall quan estava a punt de fer els cent anys.

 • AVV Roses de Llobregat

  Nova Junta a l’AVV Roses de Llobregat


  En l’assemblea extraordinària celebrada el passat dia 31 de maig, va sortir escollida per unanimitat la nova junta de l’AVV de Roses de Llobregat. (Can Nadal & Roses-Castellbell)
  L’AVV de Roses de Llobregat és una organització sense ànim de lucre del moviment veïnal que compta en l’actualitat amb mes de 300 socis i sòcies i que a través dels seus projectes, campanyes i serveis, treballa per millorar la qualitat de vida dels veïns i les veïnes dels barris de Can Nadal i Roses de Castellbell.

 • Cercle Català de Col·leccionisme

  Donació de llibres per a la biblioteca del Cercle


  El nostre amic Joan Francesc Molina ha fet donació d'alguns exemplars de la prestigiosa publicació "Academvs" perquè formin part de la biblioteca de la nostra associació. En nom propi i, de la Junta Directiva del Cercle, moltes gràcies Joan.

 • Agustí Vilar - Bloc Opacline

  La Vajol, meravelles d’un pelegrinatge

  En efecte, em quedo amb Josep Sebastià Pons. Sempre dic que la poesia no explica prou i ho arreplega tot. En havent dinat, els micros despullen sordeses implacables. Però, quan li demano a Àngel Mas que em passi els poemes, … Continua llegint →

 • Sant Feliu Music

  SENYOR OCA ACTUA AL CONTRABAIX

  Senyor Oca és un grup de música hip hop creat el 2012 a Barcelona. El primer àlbum de la banda va ser Aneguet lleig i després el va seguir Entre druides. El 2017 va presentar Atmosfera acompanyat de Dj Gale i Deps Music. I ara el 2018 presenten el seu nou treball : Cant de Pagés.
 • Cercle Català de Col·leccionisme

  Algunes imatges de la 38a tertúlia celebrada ahir a la seu social del Cercle


   Davant, d'esquerra a dreta: Hilari Barahona, Joan Gasulla, Albert Miquel, Enric Tena i Jordi Campderrós: al darrera (drets) Emili Parcet, Josep M. Gelabert i Sebastià Lorenzo  Davant, d'esquerra a dreta: Hilari Barahona, Joan Gasulla, Albert Miquel, Enric Tena i Jordi Campderrós: al darrera (drets) Emili Parcet, Pere Martí i Sebastià Lorenzo  (Fotos per gentilesa de Pere Martí per a l'Arxiu del Cercle)