Santfeliuesfera

 • Cercle Català de Col·leccionisme

  Novament la premsa espanyola se n'ha fet ressò de la 33a EXPOFIL


  La Revista de Filatelia del mes de juny (número 571) a la secció "Cronica de Cataluña" que dirigeix el publicista filatèlic i numismàtic, i bon amic nostre, Blai Guarné i Serra, parla àmpliament de la 33a Expofil de Sant Feliu de Llobregat, organitzada pel Cercle Català de Col·leccionisme, el passat mes de maig. Ens hagués agradat molt que els nostres mitjans de comunicació locals (premsa i ràdio) n'haguessin parlat una mica també de nosaltres.

 • Cercle Català de Col·leccionisme

  "Revetlla dels 20 anys": bona resposta dels socis, amics i simpatitzants del Cercle


 • Cercle Català de Col·leccionisme

  La Veu del Col·leccionista. Número 66 (juliol 2019)

  Número 66 (juliol 2019)
  Més informació en aquest enllaç: LaVeu66

 • Cercle Català de Col·leccionisme

  Revetlla dels 20 anys del Cercle per al mes de juliol


  Benvolguts consocis, amics i simpatitzants del Cercle,Em complau convocar-vos a la revetlla especial que farem per acomiadar l'any filatèlic 2018/19, i per celebrar les revetlles de Sant Joan i Sant Pere. Us proposo que ho fem el dimecres 3 de juliol, cap a les 18.30 hores.Sisplau, digueu-me si vindreu o no a la vetllada, (per comprar més o menys coca i cava) L'acte forma part de la celebració del 20è aniversari del Cercle i estaria bé poder-nos reunir el major nombre de socis/sòcies possibles.

 • Cercle Català de Col·leccionisme

  Avui, 41a Tertúlia de col·leccionisme a la seu del Cercle

  Notafília moderna del continent asiàtic (I part). Avui, a les 18.30 hores, a la seu social del Cercle, el nostre president Pere Martí ens parlarà dels bitllets asiàtics. Es mostraran algunes imatges dels països asiàtics, des de la lletra A (Afganistan) a la L (Líban).
  Afganistan
  El Líban

 • Cercle Català de Col·leccionisme

  Algunes fotografies de la 33a EXPOFIL

  Pere Martí, president del Cerle obrint l'acte, acompanyat de Joan Isern (dreta) president de la Federació Catalana de Societats Filatèliques, i dels directius Jordi Campderrós i Antonio Ferrer
  Joan Isern, amb Laura Paredes i Matilde Lascorz, vidua del soci del Cercle Joan Paredes, a qui van lliurar la Insígnia d'Honor de la Fecafil, a títol póstum; al seu costat Pere Martí. Al darrere trobem els directius Jordi Campderrós i Antonio Ferrer
  El soci Albert Miquel tenint cura del petit refrigeri que va oferir el Cercle als seus socis i públic assistent a la 33a Expofil
  Taula presidencial amb la sòcia Pepi Moya, i la seva filla Maite.

 • Cercle Català de Col·leccionisme

  Pròxima tertúlia de col·leccionisme a la seu del Cercle


 • Cercle Català de Col·leccionisme

  Edicions de la 33a EXPOFIL de Sant Feliu de Llobregat  Cartell i programa (portada)
  Sobre amb el segell personalitzat dels 20 anys del Cercle i el mata-segells especial dedicat a la nostra entitat amb motiu del vintè aniversari
  Segona targeta record editada amb motiu dels 20 anys del Cercle. Recull una fotografia de l'any 2009 en què ens complien els primers deu anys.

 • Cercle Català de Col·leccionisme

  33a EXPOFIL: Veredicte del Jurat de la Federació Catalana


  CATEGORIA COMPETICIÓ
  AEROFILATÈLIA1r premi, amb 90  punts,  per a Antonio Ferrer Criado,  amb la seva col·lecció “Vuelos  Lufthansa en Europa”, trofeu Fecafil, gran premi de l’Expofil2n premi, 85 punts, per a Enric Tena Giner, amb la seva col·lecció “Vuelos olímpicos”, trofeu Caixabank i obsequi Can Plana.
  FILATÈLIA TRADICIONAL (PAÏSOS)  1r premi, amb 80 punts,  per a Joaquin Gargallo Villanueva,       amb la seva col·lecció “Un tomb per Argentina”,  trofeu Caixabank2n premi, amb 65 punts,  per a Joan Gasulla Salvador,       amb la seva col·lecció “Francisco Franco (1936-1975), trofeu Caixabank
  TEMÀTICA  1r premi, amb 85 punts, per a Emili Parcet Muñoz, amb la seva col·lecció “Bicentenari de la Revolució francesa”, trofeu Caixabank2n premi, amb 80  punts,  per a Laura Paredes Lascorz,  amb la seva col·lecció “Flors i bolets”, trofeu Caixbank3r premi, amb  70  punts,  per a Ramon Artigues Archs,   amb la seva col·lecció “El ferrocarril a la marcofilia”, trofeu  Caixabank4t premi, amb  65  punts,  per a Vicenç Pastor Perdiguero,   amb la seva col·lecció “Cien años de Olimpismo”, trofeu  Caixabank5è premi, amb  50  punts,  per a Feli Royo Milán,   amb la seva col·lecció “El s bolets” obsequi de Carlin

  CLASSE OBERTA1r lloc per a Pepi Moya Campoy,   amb la seva col·lecció “La moda i la filatèlia”, obsequi de Llibreria Ossó2n lloc per a Sebastià Lorenzo Torelló, amb la seva col·lecció “Flors en segells i bitllets”, obsequi de Joieria Majó

  CATEGORIA EXHIBICIÓ  (vitrines)Hilari Barahona Mansilla, amb la seva col·lecció “Monedes i bitllets”, trofeu Caixabank i obsequi de ShòpticAlbert Miquel Ges, amb la seva col·lecció “Pins”, trofeu CaixabankCercle, Català de Col·leccionisme, amb la seva col·lecció “Segells personalitzats de Sant Feliu”, obsequi de Rakú

  COL·LECCIONS FORA DE CONCURS
  Pere Martí Guasch, amb la seva col·lecció “Prefilatèlia napoleònica”, obsequi de Joieria SanchoJordi Campderrós, amb la seva col·lecció “Història postal militar d’Itàlia”, obsequi de Filatèlia MongeJoan Isern López, amb la seva col·lecció “6m.

 • Cercle Català de Col·leccionisme

  Programa d'actes de la 33a Exposició filatèlica. Mostra numismàtica i de col·leccionisme


  Programa d’actes/Programa de actos
  Divendres 10 de maig-tarda18-20 h                  Obertura de l'exposició/Apertura exposiciónActuació del Jurat de la FECAFIL/actuación Jurado FECAFIL                               Dissabte 11 de maig-matí10.30-14 h            Obertura de l’exposició/Apertura exposición              11.

 • Cercle Català de Col·leccionisme

  Us descobrim en exclusiva el mata-segells del vintè aniversari del Cercle


  L'estafeta temporal de correus, amb el mata-segells especial dedicat als 20 anys del Cercle,  funcionarà el dissabte, dia 11 de maig, de 12 a 14 i de 17 a 18 hores, a l'Aula de Cultura de l'Ateneu Santfeliuenc (C/ Vidal i Ribas, 23, Sant Feliu de Llobregat).


  La estafeta temporal de correos, con el matasellos especial dedicado a los 20 años del Cercle, funcionará el sábado, día 11 de mayo, de 12 a 14 y de 17 a 18 horas, en el Aula de Cultura del Ateneu Santfeliuenc (C/ Vidal i Ribas, 23, Sant Feliu de Llobregat).

 • Cercle Català de Col·leccionisme

  Pròximament a Sant Feliu de Llobregat: 33a EXPOFIL

  Exposició filatèlica d'ambit provincial i caràcter competitiu. Mostra numismàtica i medallistica.No us la perdeu! Les millors col·leccions del moment. Un plaer poder-les contemplar. Expositors guanyadors de medalles d'or, vermeil i plata. Dies 10, 11 i 12 de maig a l'Aula de Cultura de l'Ateneu Santfeliuenc (C. Vidal i Ribas, 23 de Sant Feliu de Llobregat). Us hi esperem!

  Exposición filatélica de ámbito provincial y carácter competitivo.

 • Cercle Català de Col·leccionisme

  Relació provisional d’expositors i expositores de la 33ª EXPOFIL


  Quadre/expositor/a///títol de la col·lecció (provisional)
  1/4 Emili Parcet-La Revolució francesa5/8 Antonio Ferrer-Vuelos de Lufthansa en Europa9/10 Feli Royo-Els bolets11/14 Sebastià Lorenzo-Flors en segells i bitllets15/16 Pere Martí-Prefilatèlia napolèonica17/20 Jordi Campderrós-Història postal d’Itàlia21/24 Joan Gasulla-Francisco Franco (1936-1975)25/27 Ramon Artigues-Ferrocarrils28/30 Vicenç Pastor-100 años de Olimpismo31/32 Pepi Moya-Etiquetes de moda33/36 Joaquim Gargallo-Un tomb per Argentina37/40 Enric Tena-Primers vols Barcelona 9241/43 Joan Isern-6m.

 • Cercle Català de Col·leccionisme

  A punt d'aparèixer el número 65 de "La Veu del Col·leccionista"

  Número 65. Abril 2019
  Com sempre, els socis, amics i simpatitzants del Cercle la rebran per correu electrònic en format pdf. Alguns exemplars, en format paper,  s'enviaran per correu ordinari. 

 • Cercle Català de Col·leccionisme

  La premsa especialitzada se'n fa ressò dels 20 anys del Cercle


  Crònica del publicista Blai GuarnéRevista de Filatelia (Madrid/Barcelona)Número 568 - Març 2019

 • Cercle Català de Col·leccionisme

  Celebració dels 20 anys de la fundació del Cercle

  D'esquerra a dreta, Pere Martí, Josep Agulló, José Manuel Tortolero, Enric Tena, Antonio Ferrer, Joquim Gargallo, Joan Gasulla, Albert Miquel i Pepi Moya i el pastís d'aniversari.
  Es van excusar d'assistir a l'acte Emili Parcet i Sebastià Lorenzo. També la regidora de turisme del nostre Ajuntament.
  Agradable vetllada la que vam celebrar ahir al vestíbul del Centre Cívic Les Tovalloles.

 • Cercle Català de Col·leccionisme

  Avui presentació del segell personalitzat que commemora els 20 anys de la fundació del Cercle


  Avui, a les 18.45 hores, al vestíbul del Centre Cívic Les Tovalloles hi haurà la presentació del segell personalitzat número 60 de Sant Feliu que commemora els 20 anys de la fundació del Cercle Català de Col·leccionisme. S'editarà una targeta record amb el mata-segells turístic de la ciutat. Us hi esperem!

  Hoy, a las 18.45 horas, en el vestíbulo del Centre Cívic Les Tovalloles habrá la presentación del sello personalizado número 60 de Sant Feliu que conmemora los 20 años de la fundación del Cercle Català de Col·leccionisme.

 • Cercle Català de Col·leccionisme

  Mostra filatèlica i de col·leccionisme al Centre Cívic Les Tovalloles  Mostra filatèlica i de coleccionisme De l’1 al 7 d’abril de 2019
  Dedicada a commemorar els 20 anys de la fundació del Cercle Català de Col·leccionisme (1999-2019)
  S’hi podran veure totes les edicions generades pel Cercle durant aquest anys: mata-segells, sobres oficials i de record, targetes i targetons, col·leccions de fotografies de les exposicions filatèliques i mostres de col·leccionisme i de trobades plaques de cava.

 • Cercle Català de Col·leccionisme

  El Cercle dóna la benvinguda a l'Abril, néta del nostre soci Enric Tena

  L'Enric amb la seva néta Abril portant el pitet que li va regalar la Junta Directiva del Cercle
  Enhorabona!!

 • Cercle Català de Col·leccionisme

  40a Tertúlia de col·leccionisme a Sant Feliu de Llobregat